Banner

Starters

​Dichtbij de sprong in het diepe. Van winkel tot startup, jaarlijks worden zo’n 150.000 nieuwe bedrijven ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Loop je ook rond met plannen om voor jezelf te gaan beginnen? Oriënteer je dan goed op de mogelijkheden. Onze adviseurs helpen je graag op weg.

Online Starterstraining cadeau (t.w.v. € 149)

Wil je binnenkort voor jezelf beginnen of ben je net gestart? Alles weten over de valkuilen van een startup? En wil je ook getraind worden door ervaren specialisten die antwoord geven op jouw vragen zoals: Hoe zet ik mijn bedrijf goed op? Welke eisen stelt de Belastingdienst? Hoe bouw ik een sterk merk? Dan is Boostz iets voor jou.

Wat krijg je bij Boostz?

Waarom meedoen?

“Boostz gaat verder waar andere sites voor starters ophouden. De waardevolle inside information die tijdens de interactieve livesessies door deskundige trainers wordt aangeboden biedt daarbij een extra dimensie die veel startende ondernemers normaliter zouden mislopen.” Stephan Tjiook

Profiteer van korting via Alfa!

Alfa is één van de kennispartners van Boostz. Als Alfa geven wij je graag een goede start. Daarom geven we je de online Starterstraining t.w.v. 149 euro nu cadeau! Wat moet je doen om van dit aanbod gebruik van te kunnen maken? Ga naar www.boostz.nl/alfa-algemeen en meld je aan.

Geld besparen

Voor de starter bestaan er meerdere regelingen waarmee je geld kunt besparen. Bijvoorbeeld door je investeringen of starterskosten af te trekken van de belastingen. Of door slim gebruik te maken van een zakelijke auto. Werk je vanuit huis? Dan is de kans groot dat energiekosten, net als de kosten voor apparatuur en inrichting van je kantoor (gedeeltelijk) aftrekbaar zijn voor belasting. Alfa heeft met Nuon een tool ontwikkeld om jouw aftrekpost te berekenen. Met deze handige rekentool, weet je binnen 5 minuten of je geld terugkrijgt van de Belastingdienst. 

Partners

Alfa werkt samen met Qredits is de landelijke organisatie die microfinancieringen voor kleine ondernemers verstrekt. De stichting heeft geen winstoogmerk en zet al haar middelen en diensten in voor een betaalbare prijs.

Ook werken samen met wijstarten.nl. Op deze website worden startende ondernemers geassisteerd bij het nemen van inkoopbeslissingen met betrekking tot facilitaire producten en/of diensten gerelateerd aan de start van hun bedrijf. Pak vandaag nog je gratis voordeel!