Als Aalsmeerse tuinderszoon ben ik opgegroeid in de tuinbouwwereld. Na mijn opleiding HBO-plantkunde ben ik gestart als verkoopbemiddelaar op het bemiddelingsbureau en vervolgens als veredelaar bij M.C. van Staaveren B.V, in de anjers. Heel leuk en leerzaam om met bloemen en jonge planten bezig te zijn, maar ik kwam erachter dat praten met mensen mij veel meer voldoening geeft en maakte de stap naar de tuinbouwautomatisering. Als pionier bouw ik graag dingen op: puzzelstukjes verzamelen, ontdekken hoe ergens te komen en daarbij het einddoel niet loslaten.

Zo midden 40 stelde ik mezelf de vraag: wat nu? De ING kwam in beeld. Als sectormanager tuinbouw ontdekte ik dat mijn passie vooral bij ondernemers ligt. De bank bleek niet helemaal mijn wereld, teveel regels vastgelegd in dagelijkse lijstjes. Daarnaast geeft de verbinding met mensen als sparringpartner, adviseur of vertrouwenspersoon veel energie. Alfa kwam in beeld. Als relatiemanager zit ik graag met tuinbouwondernemers om tafel om ze te helpen hun ambitie en behoefte in kaart te brengen, doelen te stellen en om mee te denken in hun toekomstvisie qua mens, bedrijf en strategie.

Van nature heb ik een positieve instelling, een echte energiegever, denk altijd in oplossingen, ben doelgericht en niet voor één gat te vangen. Mijn kracht ligt op het financiële vlak, het analyseren van de bedrijfs- en marktgegevens en als gecertificeerd DISC-trainer help ik daarbij om mensen inzicht te geven in gedrag.

Waarom werk ik met plezier bij Alfa? Bij Alfa leren we iedere dag van elkaar. Je kunt bij Alfa professioneel groeien door je kwetsbaar op te stellen. De wendbare organisatie is continu in beweging en Alfa geeft je vertrouwen. Vanwege de centrale ligging is Alfa Bleiswijk mijn standplaats want mijn klantenkring strekt zich uit van Almere tot Naaldwijk.


Recente artikelen van Martin

Terugblik op HortiContact

Terugblik op HortiContact

24-02-2020

Het is je vast niet ontgaan; afgelopen week heeft de HortiContactDagen plaatsgevonden en we kijken terug op een geslaagde beurs.

Met DISC brengt Alfa je dichter bij een optimale aansturing van je bedrijf

Met DISC brengt Alfa je dichter bij een optimale aansturing van je bedrijf

19 februari 2020

Herken je dat? Alle medewerkers zetten zich in voor een nieuw project, maar het lukt je maar niet om die ene collega te motiveren. Wij helpen je graag met DISC-persoonlijkheidsscan.