Rick Duits

Rick Duits

Assistent accountant

Ik ben werkzaam als assistent accountant voor voornamelijk het MKB en tuinbouwondernemingen. Hierin bedien ik zowel kleine ZZP'ers als wat grotere BV constructies. Achter de schermen zorg ik ervoor dat uw cijfers up to date zijn en de administraties optimaal zijn geautomatiseerd. Samen met de klantbeheerder zorg ik ervoor dat uw belastingaangiftes fiscaal optimaal worden ingediend en de jaarrekening wordt samengesteld.


Recente artikelen van Rick

Geld de goede kant op laten rollen: werkkapitaal verbeteren

Geld de goede kant op laten rollen: werkkapitaal verbeteren

16 mei 2019

Het goed managen van je geldstromen rendeert. Dit bespaart kosten en levert werkkapitaalvoordelen op. Verder creëert een goed kasstroombeleid rust in je hoofd. Je weet wanneer je geld moet hebben en dit in overvloed hebt. In onderstaand stuk reik ik een aantal handvaten aan om je liquiditeitspositie te optimaliseren.

Digitaliseer je (online) boekhouding: klik en klaar

Digitaliseer je (online) boekhouding: klik en klaar

18 februari 2019

Tegenwoordig kun je privé niet meer zonder digitale informatie. Even dat Whatsappbericht versturen of op internet rondkijken. Ondertussen doe je de administratie nog op papier, print je alle mails uit en hou je in Excel bij wie er wanneer heeft betaald. Dat kan veel eenvoudiger: met een (online) boekhouding. Want zeg nu eerlijk, is de administratie je hobby? Bespaar hierop dus tijd om deze te spenderen in de zaak of samen met het gezin.