DISC

Ons DISC team, jouw dreamteam!

Goed opgeleide mensen, een prachtig product, een geweldige bedrijfsruimte, het klinkt perfect en toch is er vaak ruimte voor verbetering. Sta je ook wel eens in die mooie ruimte te praten tegen een fijne collega en gaan jullie toch beiden met een heel ander verhaal uit elkaar? Als je je bewust bent van hoe je je gedraagt, hoe je overkomt en hoe je communiceert, dan kom je in je kracht te staan. Hoe goed ken jij je zelf? De DISC persoonlijkheidsanalyse kan je verder helpen en wij zetten deze bij Alfa succesvol in.

Wat is DISC?

Beantwoord 24 meerkeuze vragen en voor je het weet is je DISC persoonlijkheidsanalyse compleet. In een uitgebreid rapport lees je jouw uitslag met een glimlach om je mond, door alle herkenning. Wat is kenmerkend voor jou, wat motiveert je en wat is je ideale omgeving? “Wow hoe kan zo’n korte test mij zo goed beschrijven” was wat ik dacht toen ik ooit mijn eerste eigen DISC analyse las. Een van de adviezen gaf ik privé aan een vriendin en toen zij haar analyse onder ogen kreeg begreep ze pas echt goed mijn enthousiasme over dit product.

De letters DISC staan voor de vier voorkeurs gedragsstijlen die DISC onderscheidt: Daadkrachtig, Interactief, Stabiel en Consciëntieus. In de analyse lees je ook terug hoe jouw stijl samengaat met de andere stijlen. Dit zorgt voor veel meer begrip voor elkaar en inzicht in je zelf. Zeker als je ook nog persoonlijk en samen in gesprek gaat over de analyses met ons DISC team. Veel mensen hebben overigens een combinatie van twee of drie stijlen, waarbij er een de boventoon voert. Heb je al een idee welke dit bij jou zal zijn?

DISC team

Ons DISC team bestaat uit Wilma Lindenberg, Edwin Roelandse en Ingrid Walrabenstein. Zij hebben zich de laatste jaren gespecialiseerd en gecertificeerd als DISC adviseur. In een persoonlijk gesprek ga je met een van hen de diepte in over je eigen analyse. Hierbij richt Wilma Lindenberg zich meer op je gedragsstijl in de persoonlijke omgeving, Edwin Roelandse voor de zakelijke Agro omgeving en Ingrid Walrabenstein op je gedragsstijl in de zakelijke MKB omgeving.

DISC afnemen

Ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden naar DISC, informeer dan vrijblijvend naar alle mogelijkheden door contact te zoeken via de buttons . Benader Wilma Lindenberg voor: DISC in de persoonlijke omgeving. Edwin Roelandse voor: DISC in de zakelijke omgeving voor Agro-ondernemers en grotere groepen. Ingrid Walrabenstein voor: DISC in de zakelijke omgeving voor MKB ondernemers, teamleiders en teams. Wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel en bouwen we met ons DISC team aan jouw dreamteam!