Banner

Wij steunen Team Westland in Col du Tourmalet

07-06-2021 | Door:  Gabriële Lether

Op 6 oktober 2021 gaat Team Westland per racefiets de Col du Tourmalet beklimmen. Met deze actie zamelen zij geld in voor de strijd tegen kanker. Alfa Accountants en Adviseurs Bleiswijk sponsort Ricardo Kraak van Team Westland in dit goede en sportieve initiatief.

Het motto: help kanker de wereld uit!

Zo’n één op de drie mensen krijgt in zijn of haar leven met kanker te maken. Misschien ken je iemand die door kanker is getroffen of heb je zelf de ziekte gehad. Team Westland is een stichting met als doel geld in te zamelen voor (regionale) instellingen en initiatieven die rechtstreeks of zijdelings verband houden met kanker of onderzoek naar kanker.

Kijk eens op de website voor een overzicht van goede doelen waar de donaties terecht komen: https://www.teamwestland.nl/goede-doelen/. Je kunt hen ook steunen door te doneren, elk bedrag is heel erg welkom!

De Koninginnenrit

De bekende Col du Tourmalet bevindt zich in de Franse Pyreneeën en maakt vaak deel uit van de route van de ‘Koninginnenrit’, oftewel de zwaarste touretappe van de Tour de France. Met een gemiddeld stijgingspercentage van 7,7% is het een pittige klim!

Wij wensen Ricardo Kraak met Team Westland veel succes en hopen dat jij ook een bijdrage levert aan die goede en sportieve initiatief!