Banner

Toekomstvisie in Balans: Duurzaamheid en rendement samen smeden

28 september 2023 | Door:  Bram Reijnders

Op donderdag 28 september organiseren Alfa Accountants en Adviseurs Aalsmeer en Bleiswijk een informatieve bijeenkomst. Is jouw toekomstvisie in balans? Maak je voldoende rendement en kijk je ook naar de toekomst met de duurzaamheidstransitie waar we in zitten? Laat je tijdens deze sessie informeren door verschillende specialisten. 

Onze specialisten nemen je mee in het belang van een duurzame visie en strategie met een praktijkcasus. Ook de ontwikkelingen binnen duurzaamheid worden besproken en hoe jij je als ondernemer hierop kan voorbereiden. We nemen je tevens mee in de visie-ontwikkeling want wanneer er een duidelijke visie is, biedt de energietransitie ook kansen waarmee het rendement kan worden verbeterd.  Kortom, genoeg om te bespreken, dus zorg dat je erbij bent! Aanmelden kan hier.

Programma

19.30 uur Inloop
20.00 uur Welkomstwoord en start van het programma:      
   Visie en strategie
   Duurzaamheid
   Rendement
21.30 uur Borrel

Datum en locatie

Donderdag 28 september
Restaurant De Oude Veiling
Marktstraat 19
1431 BD Aalsmeer
088-2531850
bleiswijk@alfa.nl 

Ben je erbij?

Zorg dat je erbij bent en kom naar deze bijeenkomst. In verband met de beschikbare ruimte willen we je vragen jezelf aan te melden via onderstaande knop. Aan de deelname van deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Weet je een geïnteresseerde collega? Ook die is van harte welkom.

Wij kijken uit naar je komst!

Meld je nu aan

Bram Reijnders

Bram Reijnders

Adviseur duurzaamheid

0882531888 | breijnders@alfa.nl


Meer over Bram