Banner

Nieuwe aanwinst! Carmel van den Driessche

08-02-2021 | Door:  Eveliene van Aerde

Per 1 januari hebben we een nieuwe aanwinst op kantoor in Bleiswijk. We stellen jou graag aan Carmel van den Driessche voor!

Wie is Carmel

Ik ben Carmel, ik ben 26 jaar en geboren en getogen in Rotterdam. Ik ben sinds 1 januari 2021 in dienst bij Alfa. Ik ben aangenomen als assistent accountant. De Rotterdamse werkmentaliteit stroomt door mijn bloed en ik ben sinds mijn 12de al aan het werk. Ik ben begonnen met het geven van hockey trainingen en heb voor Albert Heijn gewerkt. Daarna ben ik gaan werken voor Qui-Vive en de Animatie Compagnie als trainer, teamleider, stagebegeleider en coördinator. Ik was daarbij verantwoordelijk voor het aansturen van een team, het opleiden van potentiële werknemers en het begeleiden van stagiaires. Daarnaast heb ik gewerkt voor Jelloo waar ik trainingen gaf op MBO scholen. Ook heb ik gewerkt voor Casa Reinders, een leuk klein familie bedrijf dat allerlei delicatessen verkoopt.

Ik studeer momenteel Economie en Bedrijfseconomie te Rotterdam. Ik hoop dit jaar mijn bachelor af te ronden en volgend jaar te starten met een master Accounting and Auditing, waarna ik nog een post-master wil volgen tot Registeraccountant. In mijn opleiding mis ik de koppeling tussen theorie en praktijk. Bij Alfa heb ik de kans gekregen om dat wat ik leer uit de boeken toe te passen en leer ik elke dag heel veel bij.

Werken bij Alfa

Alfa is een heel leuk en mooi bedrijf. De sfeer op de werkvloer is goed en iedereen is bereid om een praatje te maken en te helpen, waardoor je je snel op je gemak voelt. Zo kreeg ik op mijn eerste werkdag een plantje cadeau namens alle collega’s en kreeg een collega die positief getest was op Corona een mand met fruit thuisgestuurd. Alfa is een groot bedrijf (het staat in de top 10 grootste accountants kantoren van Nederland), maar is erin geslaagd om de betrokkenheid bij werknemers te koesteren, zoals uit bovenstaande voorbeelden blijkt. Daarnaast heeft Alfa ontzettend veel oog voor de persoonlijke leerdoelen en helpt ze met het pad uit te stippelen om daar te komen.

Hobby's

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik heb vroeger veel gehockeyd. Voor de lockdown was ik drie keer per week te vinden in de sportschool. Sinds deze gesloten is vind ik het lekker om in de ochtend hard te lopen en lees ik graag. Tot slot kan ik ontzettend genieten van muziek en kan ik niet wachten totdat het festivalseizoen weer kan beginnen.

Eveliene van Aerde

Eveliene van Aerde

Directiesecretaresse

088 2531855 | evanaerde@alfa.nl


Meer over Eveliene