Banner

Najaarslezing 2021

Oktober 2021 | Door:  Eveliene van Aerde

“Omgaan met veranderingen in je omgeving”. Er is in de afgelopen periode als ondernemer veel op je afgekomen. Hoe ga je nu om met al deze invloeden? Waar heb je geen tot weinig invloed en waar heb je wel invloed op? Alfa wil je daarom op diverse thema’s bijpraten met deskundige Alfa adviseurs én met Jaap Bressers als externe spreker.

Veranderingen in je omgeving

Wij nemen je mee in de actualiteiten die momenteel spelen in de Nederlandse landbouw. Welke zaken komen er nu allemaal op je af als ondernemer en hoe speel je hierop in?
Zijn het kansen of zijn het bedreigingen? En hoe ga je hiermee  om binnen je bedrijfsvoering?

De adviseurs van Alfa zullen je bijpraten over de actualiteiten op het gebied van stikstof,  duurzaamheid, fiscale aandachtspunten,  subsidies en de financierbaarheid van je bedrijfsvoering. Over stikstof is een avondvullend programma te maken, maar wij willen je in het kort de huidige ontwikkelingen en stand van zaken schetsen. Daarnaast gaan we in op het verduurzamen van je onderneming waarin we onder andere energieopwekkende investeringen bespreken.
Fiscaal zullen we onder andere de landbouwvrijstellings- en de BOR-regeling met je doornemen en de fiscale consequenties bij levensveranderende omstandigheden. En uiteraard komt ook de financiële positie van je onderneming aan bod. Hierin zoomen we in op de financiële weerbaarheid en de invloed van huidige en toekomstige wet- en regelgeving.

Omgaan met veranderingen

Simpel en waardevol het verschil maken! Jaap Bressers is één van de meest gevraagde sprekers en bestseller auteur van Nederland. Door pakkende, persoonlijke verhalen te linken aan uitdagingen in bedrijven, weet Jaap zijn publiek als geen ander te raken en te inspireren om meer uit het leven en werk te halen. Vanuit jouw eigen glimlach kun jij met iets kleins het verschil maken. Voor jezelf en voor anderen. Voor verdere informatie zie: www.jaapbressers.nl.
Samen met jou maken wij er graag een interactieve en nuttige avond van. Wij zien dan ook uit naar je komst.

Programma

19.45 uur                          : Ontvangst
20.00 uur                          : Aanvang
20.10 uur                          : Inleiding Alfa Omgaan met veranderingen in je omgeving
21.00 uur                          : Pauze
21.15 uur                          :  Inleiding  bestseller auteur Jaap Bressers Omgaan met veranderingen
22.00 uur                          : Afsluiting en borrel


Data en locaties
Maandag 11 oktober 2021
Congrescentrum NBC
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
088 2532900
ijsselstein@alfa.nl

Maandag 18 oktober 2021
Het Bruisend Hart
Dirk IV-plein 32
4223 NJ Hoornaar
088 2531950
gorinchem@alfa.nl

Woensdag 20 oktober 2021
Van der Valk Avifauna
Hoorn 65
2404 HG Alphen aan den Rijn
088 2531850
bleiswijk@alfa.nl


Aanmelden
Wil je deze informatiebijeenkomst bijwonen? Meld je dan aan via onderstaande aanmeldknop. We ontmoeten je graag op een van deze avonden. Een introducé is van harte welkom.

Maatregelen

Uiteraard zijn wij enorm blij dat we dergelijke bijeenkomsten weer mogen houden en je op deze wijze weer kunnen ontmoeten. Alle avonden zullen gehouden worden onder de dan geldende corona-maatregelen, maar vanuit de huidige maatregelen is aanmelden voor het bijwonen wel verplicht. Per locatie geldt een maximum voor het aantal aanwezigen. Bij corona-gerelateerde gezondheidsklachten verzoeken wij je vriendelijk je af te melden voor de bijeenkomst.  Bij aankomst op onze locatie wordt elke gast gevraagd zijn/haar coronatoegangsbewijs te laten zien. Via de CoronaCheck app kan je het coronatoegangsbewijs aanmaken in de vorm van een QR-code. Deze QR-code toon je bij de ingang op jouw telefoon of op papier.

Meld je hier aan!

Eveliene van Aerde

Eveliene van Aerde

Directiesecretaresse

088 2531855 | evanaerde@alfa.nl


Meer over Eveliene