Kom kennis maken met het mkb-team van Alfa Bleiswijk!

5 oktober 2018 | Door:  Carol de Wit

Ondernemers lopen de hele dag tegen allerlei vragen aan. En vooral op financieel gebied heb je dan het liefst antwoord van een echte specialist. Zoals die van Alfa Accountants en Adviseurs. Voor elke MKB-ondernemer die met zo’n onbeantwoorde vraag rondloopt zijn er twee inloopavonden, op 22 oktober en 26 november. Financiële en fiscale specialisten van Alfa geven je er antwoord op.

Alfa is een accountant en adviseur met een brede expertise. Daarom is geen vraag te gek. Heb je twijfels of je rechtsvorm wel futureproof is? Wil je een second opinion over je jaarcijfers of de mogelijkheden om belasting te besparen? Of sta je voor de opgave om je administratie te digitaliseren? Stuk voor stuk kwesties waar we ons elke dag in verdiepen.

Ook denken we graag mee over je toekomst. Het moment dat je je bedrijf wilt verkopen bijvoorbeeld, wat er gebeurt als je onverhoopt zou komen te overlijden en of je pensioen wel goed geregeld is. Vraag ook gerust een quickscan van je huwelijkse voorwaarden of testament.

En ben je startende ondernemer? Dan wil je misschien graag weten wat je wél moet regelen en wat minder haast heeft. Of hoe je verantwoord je uurtarief bepaalt.

Ons mkb-team helpt je graag

Kortom: elke ondernemersvraag is welkom. Alfa staat met een compleet mkb-team voor je klaar, kosteloos en vrijblijvend voor het eerste half uur. Voor een eventueel vervolg spreken we een prijs af. Je bent welkom op maandag 22 oktober en maandag 26 november, beide avonden tussen 17.00 en 20.00 uur. Je weet ons te vinden: Hoekeindseweg 39 in Bleiswijk!

Vooraf inschrijven

Je kunt gewoon binnen komen lopen, maar als je zeker wilt weten dat jouw vraagstuk goed behandeld kan worden is het goed om je even vooraf aan te melden. 

Meld je nu aan

Carol de Wit

Carol de Wit

Sectormanager Transport en Logistiek

088 2531885 | caroldewit@alfa.nl


Meer over Carol