Banner

Klanten van Alfa krijgen podium in Mens in bedrijf

21 december 2020 | Door:  Annemiek Pelle

Mens in bedrijf, het magazine voor alle Alfa klanten en relaties is uit. Diverse ondernemers krijgen podium waaronder Start-Up IntelligentFood, ProBir, Boekenbalie, ondernemer André Slager, het Verenigd Ondernemer Fonds en EversPartners. Daarnaast lees je in kort nieuws informatie over onze organisatie en vertellen we je meer over het maken van een pandemieproof bedrijf, de impact van het Bouwstenenrapport, de integrale aanpak bij financieringsvraagstukken en gaan we in op de meerwaarde van revisiegesprekken.

Lees hier Mens in bedrijf

De toekomst van Mens in bedrijf: papier of digitaal?

Naast de ondernemersverhalen en het actuele nieuws is Alfa een onderzoek gestart naar de toekomst van Mens in bedrijf. Moeten wij in deze tijden ons magazine nog wel aanbieden op papier of mag het wat jou betreft ook gerust een digitaal magazine zijn? We horen jouw mening graag. Vul gerust onze enquête in.

Teaserfilmpje met klanten van Alfa

Tijdens de ontwikkeling van Mens in bedrijf maakten wij een filmpje met daarin beelden van ondernemer André Slager. Hij is bezig met nieuwe ontwikkelingen. Zo staat er al een mestvergister op het bedrijf en werkt hij samen met de TU Delft. Ook krijgt het Verenigd Ondernemers Fonds podium. Dit is een investeringsmaatschappij voor het mkb, die zich specifiek richt op bedrijven in de Nederlandse maakindustrie om ze toekomstbestendig te maken. Kijk hier de video terug.

Annemiek Pelle

Annemiek Pelle

Marketing en Communicatie

088 2531035 | apelle@alfa.nl


Meer over Annemiek