Banner

Interesse in subsidie voor agrarisch bedrijfsadvies?

17 november 2020 | Door:  Hans de Bie

Vanaf 30 november kun je bij RVO een voucher aanvragen ter waarde van 1.500 euro. Deze kun je gericht inzetten voor advisering over kringlooplandbouw en duurzaam ondernemerschap. Daarvoor kan je terecht bij je erkende Alfa-adviseur.

Nieuwe subsidieregeling

Om scholing en advisering te stimuleren, is de Subsidiemodule agrarische bedrijfsadvisering en educatie (SABE) geïntroduceerd. Via een vouchersysteem kun je als agrarisch ondernemer één-op-één, of in groepsverband, advies krijgen van een zogenoemde erkende bedrijfsadviseur. Daarvoor  kun je een beroep doen op de deskundigheid van Alfa.

Bij de eerste openstelling kun je advies krijgen over onder meer:

Op volgorde van inschrijving

Het aanmelden voor de regeling gaat via RVO en wordt vanaf 30 november 2020 opengesteld. De toekenning van de vouchers gaat op volgorde van inschrijving, en de voucher is een jaar geldig. Aangezien het totale budget bij de eerste openstelling beperkt is, is het raadzaam om bij interesse, dit tijdig – vóór 30 november – te melden bij je Alfa-adviseur. Bij het aanvragen van de voucher moet namelijk al duidelijk zijn hoe en bij wie je de voucher wilt verzilveren.

Geïnteresseerd?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van de subsidieregeling voor één-op-één advies of in groepsverband? Neem dan direct contact op met het dichtstbijzijnde kantoor van Alfa of via dit formulier.

Hans de Bie

Hans de Bie

Marktmanager Food & Agri

088 253 1015 | hdebie@alfa.nl


Meer over Hans