Banner

Geld(stromen), Landbouw(actualiteiten), Belasting(besparing) 2022 & Nieuw GLB 2023

25 augustus 2022 | Door:  Klaas-Jan Janse

Samen de landbouw verduurzamen door toekomstbestendig te boeren is het doel voor de agrarische sector van de komende tijd. Maar hoe doen we dat? Graag nodigen wij je op 21 of 22 september uit om aan de hand van rekenvoorbeelden de vertaalslag te maken naar de praktijk.

We bespreken de verwachte jaarwinsten van het bijzondere jaar 2022 met de hoge opbrengsten maar ook de hoge kosten. Wat betekent dat voor de belastingen die je daarover mogelijk gaat betalen en welke tips zijn daarbij welkom?

Daarnaast staan er grote veranderingen in 2023 op stapel met betrekking tot het Gemeenschappelijk Landbouw Beleid. Jouw betalingsrechten komen te vervallen en wat komt daarvoor terug. Hoe en wanneer kun je daarop anticiperen?

Programma

19.45 uur: Ontvangst
20.00 uur: Aanvang bijeenkomst & opening
20.10 uur: Inleiding Actuele cijfers, trends en actualiteiten
20.35 uur: Inleiding optimalisatie belastingen 2022
21.00 uur: Pauze
21.15 uur: Inleiding nieuwe GLB 2023
22.00 uur: Afsluiting & borrel

Data en locaties

Woensdag 21 september 2022 Alfa kantoor Bleiswijk, Hoekeindseweg 39, Bleiswijk
Donderdag 22 september 2022 Alfa kantoor IJsselstein, Boerhaaveweg 17, IJsselstein

De avonden worden verzorgd door

Klaas-Jan Janse 
Als bedrijfskundig adviseur houdt Klaas-Jan zich bezig met de mestwetgeving in het breedste zin van het woord. Daarnaast adviseert hij veehouders om met een kritische blik naar hun bedrijf te kijken en om samen met een ondernemer te zoeken naar optimalisatie van de huidige- en toekomstige bedrijfsvoering.

Arjan de Jong
Arjan de Jong staat dicht bij de praktijk en als bedrijfskundig adviseur denkt hij oplossingsgericht. Hij weet hoeveel er op jou afkomt wat betreft wet- en regelgeving. Met zijn deskundigheid en praktische insteek zoekt hij samen met jou naar de oplossing die het beste bij jou past.

Edwin Roelandse
Als relatiemanager begeleid Edwin klanten in de veehouderij, akkerbouw, boomkwekerij en de loonwerksector. Of het nu gaat om een investering, een bedrijfsovername, herstructureringen of een ondernemer die in zwaar weer zit, Edwin staat voor je klaar.

Robert van Steekelenburg
Als fiscaal adviseur kijkt hij niet alleen maar naar besparen van belastingen of een ingewikkelde structuur bedenken maar luistert voornamelijk naar jouw wensen als klant. Tevens begeleid hij jou bij bedrijfsopvolging, herwaardering landbouwgrond of het aangaan van een samenwerkingsverband.

Aanmelden

Wil je deze bijeenkomst bijwonen? In verband met de organisatie vragen wij je uiterlijk 5 dagen vóór de bijeenkomst aan te melden. Dit kan telefonisch (088-2531850). Wij stellen jouw aanwezigheid zeer op prijs en ontmoeten je graag op deze avond. Introducés zijn van harte welkom.

Meld je hier aan!

Bij een groot aantal aanmeldingen zullen wij een extra bijeenkomst organiseren.

Klaas-Jan Janse

Klaas-Jan Janse

Bedrijfskundig adviseur

088 2531202 | kjanse@alfa.nl


Meer over Klaas-Jan