Banner

Even voorstellen: Jordan Verschoor

18 mei 2022 | Door:  Romy Wensveen

Sinds 1 februari 2022 ben ik als junior fiscalist werkzaam bij Alfa Accountants en Adviseurs. Dagelijks houd ik mij bezig met adviestrajecten binnen de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en het successierecht. Hierbij valt te denken aan de aanschaf van zonnepanelen door particulieren, herstructureringen van besloten vennootschappen en het in kaart brengen van de gevolgen van uiterste wilsbeschikkingen.

Master

Hiervoor heb ik een master Fiscaal Recht (Directe Belastingen) gevolgd. Daar ging mijn voorkeur uit naar de vennootschapsbelasting en estate planning. Binnen Alfa wordt mij de ruimte gegund om te groeien binnen deze voorkeuren. 

Start bij Alfa

Het leuke aan beginnen bij Alfa is het welkome en zeer vriendelijke inwerktraject waar je alle tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontplooien en je plek binnen het team te vinden. Zowel de formele als informele communicatie verloopt erg soepel, ook als beginner. Als terugblik op mijn eerste maand bij Alfa kan ik niet om het welkome ontvangst heen. Ik ben daarom ontzettend blij met mijn keuze voor Alfa. 

Wil jij net als Jordan de ruimte krijgen om te groeien bij Alfa? Kijk dan hier!