Banner

Even voorstellen: Jeroen van der Burg

10-09-2020 | Door:  Eveliene van Aerde

 

Kennismaken

Mijn naam is Jeroen van der Burg en ik ben 32 jaar. Ik kom uit Zoetermeer, hier woon ik samen met mijn vrouw en 2 kinderen. Ik ben afgestudeerd voor de opleiding HBO accountancy en zal in de toekomst de RB opleiding gaan volgen, zodat ik fiscaal meer kennis in huis heb om de ondernemer te kunnen adviseren.

Thuiskomen

Sinds 1 september ben ik weer terug bij Alfa. Dat voelt na een jaar afwezigheid als thuiskomen. Ik heb tussendoor een jaar als controller ergens anders gewerkt, maar mijn Alfa hart is groot en gelukkig ben ik weer waar ik thuis hoor. Ik werk vier dagen in de week bij Alfa en op vrijdag ondersteun ik mijn vader in zijn bedrijf Burg & Burg BV om de administratie volledig bij te werken.

Ik werk bij Alfa als klantbeheerder op de afdeling MKB. Doordat ik van jongs af aan betrokken ben geweest bij Burg & Burg weet ik wat er allemaal speelt bij een ondernemer en deze ervaring kan ik gebruiken voor mijn adviezen aan de diverse ondernemers in mijn functie als klantbeheerder. Verder houd ik mij ook bezig met acquisitie, dit vind ik erg leuk om te doen, omdat ik dan ondernemers kan vragen waar ze tegen aan lopen en of Alfa wellicht een mooie overstap kan zijn om de knelpunten waar ze als ondernemer tegen aan lopen op te lossen.

Naast bovenstaande werkzaamheden ben ik actief als vrijwilliger bij de voetbalvereniging s.v. DWO in de functie penningmeester en trainer. Dankzij de flexibiliteit van Alfa krijg ik de ruimte om deze vrijwilligerstaken uit te voeren. Zo heb ik een mooie balans tussen werk en privé. 

Trots bij Alfa

Ik ben trots en blij dat ik weer bij Alfa terug ben! Ik heb er zin in om mezelf verder te ontwikkelen binnen Alfa en zo van waarde te zijn voor onze klanten en mijn collega`s.

 

Eveliene van Aerde

Eveliene van Aerde

Directiesecretaresse

088 2531855 | evanaerde@alfa.nl


Meer over Eveliene