Banner

Even voorstellen: Arsjad Abdoelrahiman

7 december 2021 | Door:  Gabriële Lether

Arsjad Abdoelrahiman is per 1 september 2021 gestart als Fiscaal Adviseur binnen het cluster Aalsmeer-Bleiswijk. Hij maakt deel uit van het fiscale team van Rogier van Soest en stelt zich graag voor.

Expertise

Als Fiscaal Adviseur helpt Arsjad de collega’s met het reviewen van Vennootschapsbelasting en houdt zich bezig met de verwerking van diverse adviestrajecten waaronder het herstructureren van de bedrijfsstructuren. 

Ervaring

De loopbaan van Arsjad startte via een stage. Zo rolde hij van zijn studie Management, Economie en Recht in de studie Fiscale Economie aan de Universiteit van Amsterdam. Studie en werk heeft hij altijd gecombineerd. Na een loopbaan bij verschillende kantoren in Amsterdam was hij toe aan een uitdaging meer in de buurt, want als familieman is thuis ook erg belangrijk!

Werk en privé

Met een zoon van 2,5 jaar en een kleine op komst, is het fijn dat hij dichter bij huis werkt. Toch was dat niet de enige overweging om bij Alfa Accountants en Adviseurs te werken. “Binnen Alfa werken we niet met een partnerstructuur, dat merk je heel duidelijk in de organisatie.” Binnen Alfa zijn we niet alleen geïnteresseerd in resultaten, maar ook in hoe het met jou gaat als persoon en de samenwerking met collega’s. Plezier in ons werk en de menselijke kant is hier erg belangrijk. Dat waardeert Arsjad heel erg, want dit zorgt er ook voor dat je meer betrokken bent bij de organisatie.

Kernwaarden

Belangrijke kernwaarden voor Arsjad zijn dat je trots bent op wie je bent en voor welke organisatie je werkt. Hij is open en eerlijk naar zijn collega’s en klanten. We werken nauw met elkaar samen en er is een fijne vorm van flexibiliteit. Bijvoorbeeld dat we zowel op kantoor als thuis kunnen werken.  

Ben jij ook toe aan een nieuwe uitdaging? Kijk dan hier.