Banner

Even voorstellen: Tom Reijneveld

21 augustus 2020 | Door:  Eveliene van Aerde

Tom heeft ons Agro team versterkt als junior assistent accountant, van harte welkom!

Begonnen bij Alfa

Mijn naam is Tom Reijneveld en ik ben 21 jaar. Ik kom uit Koudekerk aan den Rijn. Ik woon hier samen met mijn ouders en zus op een melkveebedrijf. De boerderij run ik samen met mijn vader en sinds 2017 zit ik ook in de VOF. Ik zit in het laatste jaar van de hbo-opleiding Accountancy associate degree in Rotterdam. Hiervoor heb ik deels een vwo- en deels een havodiploma behaald.

In augustus ben ik op kantoor Bleiswijk gestart. Ik werk drie dagen in de week, zodat ik het goed kan combineren met het werk thuis op de boerderij.
Mijn functie is junior assistent accountant op de afdeling Agro. Door mijn agrarische achtergrond weet ik wat er op bedrijven speelt en spreek ik de taal van de boeren. Wat mij erg leuk lijkt om te doen, is mijzelf verdiepen in deze bedrijven om vervolgens de bevindingen op papier te zetten. Hiernaast geeft het mij ook een goed gevoel als de klanten tevreden zijn over door ons verrichte werkzaamheden en we de klant zo dus verder kunnen helpen.

Mooie plek om te werken

Wat Alfa zo’n leuk en goed kantoor maakt, is dat het een heel toegankelijk en eerlijk kantoor is. En zeker niet onbelangrijk: er wordt kwalitatief goed werk verricht. Ik heb er zin in om mezelf verder te ontwikkelen binnen Alfa en zo van waarde te zijn op kantoor en uiteraard voor onze klanten!

Eveliene van Aerde

Eveliene van Aerde

Directiesecretaresse

088 2531855 | evanaerde@alfa.nl


Meer over Eveliene