In 2019 heb ik de master fiscale economie aan Tilburg University afgerond. Tijdens deze opleiding was ik al werkzaam in het vakgebied. Begin 2021 kwam ik in contact met Alfa, waar ik op 1 februari 2021 als junior belastingadviseur ben gestart. Met veel enthousiasme en plezier geef ik invulling aan mijn functie voor de vestigingen van Alfa in Bennekom en Arnhem.

De diversiteit van mijn dagelijkse werkzaamheden spreekt mij ontzettend aan en geeft mij veel energie. Werken voor Alfa betekent voor mij veel vrijheid in het werk, zodat ik mijzelf blijf ontwikkelen, mijn grenzen blijf verleggen, persoonlijk groei en ook mijn collega’s en klanten kan laten groeien! Mijn werkzaamheden voer ik uit in een hecht team van professionals, waar betrokkenheid, persoonlijke aandacht en teamprestatie hoog in het vaandel staan. Samen bereik je meer dan alleen is mijn motto.

Vanuit die gedachte vervul ik in mijn vrije tijd meerdere vrijwilligersfuncties in Lunteren, waar ik bij mijn ouders thuis woon. Zo sta ik als vrijwilliger achter de bar in het dorpshuis en ben ik betrokken bij de organisatie van de jaarlijkse rommelmarkt van de Maranathakerk. Daarnaast geniet ik in mijn vrije tijd van een mooie tocht op de mountainbike, een voetbalwedstrijd van mijn club of een Formule 1-race.

Ben je benieuwd geworden naar jouw mogelijkheden binnen Alfa? Ik nodig je uit voor een kennismaking bij ons op kantoor onder het genot van een heerlijke kop koffie!

 


Recente artikelen van Marco

Iedereen wil met elkaar bij Alfa naar een hoger level

Iedereen wil met elkaar bij Alfa naar een hoger level

18 februari 2022

‘Een megastap’ zegt belastingadviseur Marco van Voorst over de ontwikkeling die hij bij Alfa heeft doorgemaakt. “In een paar jaar tijd ben ik de juniorfunctie al bijna ontgroeid.”

Vraag maar Raak: “Aan welke fiscale aspecten moet ik denken bij het vormen van een fiscale eenheid vennootschapsbelasting?”

Vraag maar Raak: “Aan welke fiscale aspecten moet ik denken bij het vormen van een fiscale eenheid vennootschapsbelasting?”

10 februari 2022

“Aan welke fiscale aspecten moet ik denken bij het vormen van een fiscale eenheid vennootschapsbelasting?” Fiscalist Marco van Voorst geeft antwoord op deze vraag.

Vraag maar Raak: “Wat zijn de belangrijkste aspecten uit het regeerakkoord?”

Vraag maar Raak: “Wat zijn de belangrijkste aspecten uit het regeerakkoord?”

13 januari 2022

“Wat zijn de belangrijkste aspecten uit het regeerakkoord?” Fiscalist Marco van Voorst geeft antwoord op deze vraag van een ondernemer en eigenaar van een dierenspeciaalzaak.

Vraag maar Raak:

Vraag maar Raak: "Kom ik in aanmerking voor bijzonder uitstel van betaling?"

15 december 2021

"Kom ik in aanmerking voor bijzonder uitstel van betaling?" Fiscalist Marco van Voorst beantwoordt deze vraag van een ondernemer die niet meer aan betalingsplichten kan voldoen.

Vraag maar Raak:

Vraag maar Raak: "Hoe voorkom ik belastingheffing over spaargeld in box 3?"

25 oktober 2021

"Hoe voorkom ik belastingheffing over spaargeld in box 3?" Fiscalist Marco van Voorst beantwoordt deze vraag en geeft toelichting op de mogelijkheid om een spaar-BV op te richten.