Adviseur voor ondernemer | Focus op duurzaamheid
Het is belangrijker dan ooit om écht en duurzaam met elkaar verbonden te zijn. Ik geloof in de kracht van lokaal ondernemerschap, de motor van onze economie. Daarom ben ik altijd op zoek naar inspirerende ondernemers en probeer een rol te vervullen in het versterken van de verbinding tussen ondernemers.

Dit doe ik als directievoorzitter en accountant bij Alfa Accountants en Adviseurs in Bennekom en Arnhem. Het leiding geven aan een organisatie met mooie mensen levert elke dag energie op! Mijn stijl van leiding geven past het best bij die van ‘dienend leiderschap’. Het meewerken aan het ontwikkelen van mensen (collega’s en cliënten), en hen in hun kracht zetten is een van de mooie kanten van mijn vak. Ik ben open en eerlijk, maar benoem ook waar het dreigt mis te gaan. Ik ga voor een optimaal resultaat en werk daar hard voor.

B Corp
Het B Corp label dat we als Alfa met trots dragen, past bij mij. Onder de naam B Corp opereert een internationaal netwerk van bedrijven, die behalve winst ook nadrukkelijk duurzame en sociale doelstellingen nastreven. Dit probeer ik zowel in privé alsook in mijn werkzame leven vorm te geven.

Hardlopen of golfen helpt mij om mijn hoofd leeg te maken en bij te tanken.


Recente artikelen van Kees

Uitnodiging voor hét goede doelen event van Ede

Uitnodiging voor hét goede doelen event van Ede

17 maart 2022

Graag ontmoeten wij je op de vierde editie van de Beursvloer welke wordt gehouden op donderdag 9 juni 2022. Kijk voor meer informatie op www.beursvloerede.nl en meld je aan!

Alfa Accountants Bennekom verhuist naar Ede

Alfa Accountants Bennekom verhuist naar Ede

24 februari 2022

Na vele jaren gevestigd te zijn geweest in Bennekom verhuist Alfa Accountants in het najaar van 2022 naar Ede. Het nieuwe pand aan de Keesomstraat biedt ruimte voor verdere groei.

Welkom Arthur, onze nieuwe assistent accountant!

Welkom Arthur, onze nieuwe assistent accountant!

16 juni 2021

Wij stellen je graag voor aan onze nieuwe assistent accountant Arthur van der Linde.

Welkom Rianne, onze nieuwe secretaresse!

Welkom Rianne, onze nieuwe secretaresse!

12 mei 2021

Wij stellen je graag voor aan onze nieuwe collega Rianne van Hunnik.

Welkom Marco, onze nieuwe belastingadviseur!

Welkom Marco, onze nieuwe belastingadviseur!

10 februari 2021

Graag stellen wij onze nieuwe belastingadviseur, Marco van Voorst, aan u voor. Welkom Marco!