Een juridisch adviseur ontbrak nog bij Alfa Bennekom/Arnhem. Gelukkig hebben Alfa en ik elkaar gevonden. Aangenaam! Ik ben Gaby van Deursen en sinds maart 2021 ben ik werkzaam bij Alfa.

Na de nodige ervaring opgedaan te hebben in de advocatuur en de deurwaarderspraktijk ben ik geland bij Alfa. Mijn passie is het bijstaan van ondernemers en alles wat op hun pad komt. Of dat nu zakelijk of privé is. Hierbij heb ik niet enkel oog voor de juridische aspecten waar zij mee worden geconfronteerd, maar bied ik ook een luisterend oor voor alle andere aspecten die spelen. Het leven van een ondernemer bestaat uit wensen en keuzes maken. Een op het oog enkel zakelijke/commerciële keuze kan onbedoeld een (on)wenselijke juridische uitwerking hebben. Daarnaast kunnen keuzes ook invloed hebben op privé aspecten. Als je betrokken bent bij de ondernemer kun je de beste adviezen geven, afgestemd op de zakelijke én persoonlijke wensen en keuzes. Hierbij is ook aandacht voor zaken zoals het (tijdelijk) arbeidsongeschikt raken en andere onvoorziene omstandigheden die grote impact kunnen hebben.

Ondernemers help ik graag met het beperken van risico's en het visualiseren en verwezenlijken van hun toekomstvisie. Problemen zijn echter niet altijd te voorkomen en ook dan sta ik met raad en daad klaar. Het uiteindelijke doel is het ontzorgen van de ondernemer, zowel zakelijk als privé, gedurende diens gehele leven. Mijn werk houdt namelijk niet op bij het (juridisch) optimaliseren van de onderneming. Het ziet ook op de periode nadat de ondernemer gestopt is met werken en wat hij voor ogen heeft voor diens erfgenamen. 


Recente artikelen van Gaby

Help (!) mijn debiteur betaalt niet

Help (!) mijn debiteur betaalt niet

21 april 2022

Vaak gaat het goed: een klant wil graag iets van jouw bedrijf, of dat nu producten of diensten zijn. Jouw onderneming levert het product of de dienst en stuurt de factuur...

De onderneming in financiële nood

De onderneming in financiële nood

1 maart 2022

Welke oplossingen en uitwegen zijn er om jouw onderneming uit een financiële noodsituatie te redden? Aan de hand van diverse begrippen dragen we mogelijkheden aan.

Steunmaatregel WHOA bij dreigend faillissement

Steunmaatregel WHOA bij dreigend faillissement

19 oktober 2021

Ondernemers kunnen sinds 1 januari een beroep op de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) doen. We kennen allemaal de Faillissementswet, waarom is de WHOA hieraan toegevoegd?

Hoe zorgvuldig moet je zijn als je een beroep doet op de WHOA?

Hoe zorgvuldig moet je zijn als je een beroep doet op de WHOA?

29 juli 2021

Met de Wet Homologatie Onderhands Akkoord kunnen bedrijven door middel van een akkoord een onderneming met schulden continueren. Hoe kun je zorgvuldig zijn in het WHOA-traject?