Welkom Marco!

10 februari 2021 | Door:  Kees Cuperus

Wij stellen je graag voor aan onze nieuwe collega Marco van Voorst.

Hallo, mijn naam is Marco van Voorst en ik ben 25 jaar. Ik woon in het mooie dorp Lunteren bij mijn ouders. Met ingang van 1 februari 2021 ben ik werkzaam bij Alfa als junior Belastingadviseur.

In 2017 heb ik de HBO-opleiding Fiscaal Recht en Economie aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen afgerond. Vervolgens heb ik de Master Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg in 2019 succesvol afgerond. Tijdens de Masteropleiding ben ik bij mijn vorige werkgever gestart als junior belastingadviseur, om zodoende de theorie met de praktijk te kunnen verbinden. Ik heb gekozen voor de overstap naar Alfa om mezelf verder te kunnen ontwikkelen tot Belastingadviseur. De keuze voor Alfa was snel gemaakt, omdat ik van bekenden in mijn omgeving heel positieve verhalen hoorden over Alfa. Wat mij met name aanspreekt aan de organisatie is de informele sfeer met een hoge mate van persoonlijkheid.

Mijn vrije tijd vul ik onder andere met werkzaamheden voor de Dorpsraad Lunteren, waar ik op vrijwillige basis de bestuursfunctie van penningmeester vervul. Ook verricht ik als vrijwilliger werkzaamheden achter de bar bij het Lunterse dorpshuis en voor de rommelmarkt van de Maranathakerk te Lunteren. Ook ga ik in mijn vrije tijd graag mountainbiken door de Lunterse bossen. Verder vind ik het leuk om Formule 1 te kijken en ben ik Ajax-fan.

Na een warm en heel persoonlijk welkom ben ik enthousiast om de fiscale afdeling van Alfa te ondersteunen. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking met mijn collega’s bij Alfa!

Wij wensen Marco veel succes en plezier binnen Alfa Accountants en Adviseurs!

Kees Cuperus

Kees Cuperus

Directievoorzitter

088 2531654 | ccuperus@alfa.nl


Meer over Kees