Banner

Matchen op Valentijnsdag!

18 februari 2019 | Door:  Kees Cuperus

Alfa Bennekom heeft zich ingezet als sponsor van en deelnemer op de Beursvloer op 14 februari jl. Tijdens deze beurs worden door middel van speeddates tussen maatschappelijke organisaties en mensen uit het bedrijfsleven op de matchvloer afgetast of vrager en aanbieder iets voor elkaar kunnen betekenen. Zo ontstaat er een match!

Alfa staat middenin de maatschappij, voelt zich betrokken bij de gemeenschap en zet zich hier dan ook graag voor in. Dat blijkt naast onze B CORP status onder andere uit de doelen die we steunen, zo ook de Beursvloer Ede.

Frans van Voorst en André Hek hebben afgelopen donderdag tijdens de Beursvloer als accountant de waarden van alle gemaakte matches berekend. Daarnaast hebben Shelly Bos en Dilia de With kennisgemaakt met verschillende maatschappelijke organisaties en een aantal mooie matches gevormd met De Zonnebloem Ede/Lunteren en Publieksboerderij de Proosdij.

Dilia de With: “Geweldig om samen met mijn collega’s deel te kunnen nemen aan dit evenement. De Beursvloer is een prachtig initiatief om bruggen te slaan tussen ondernemers en maatschappelijke organisaties in onze regio.”

Met 109 gemaakte matches en een totale waarde van maar liefst 103.280 euro was de Beursvloer Ede 2019 weer een groot succes! 
Meer informatie over de Beursvloer? Neem dan contact op met Angelique Ottens via e-mail angelique@beursvloerede.nl

Kees Cuperus

Kees Cuperus

Directievoorzitter

088 2531654 | ccuperus@alfa.nl


Meer over Kees