Banner

Joost ontvangt prachtige cheque voor Meet-Inn

20 september 2019 | Door:  Joost Verbakel

Afgelopen dinsdag 17 september 2019 kwamen veel sportieve ondernemers bij elkaar voor alweer de 9e editie van de “Kreeft Hike & Bike”. Dit netwerkevent wordt jaarlijks door Bouwbedrijf Kreeft georganiseerd en is een aangename combinatie van sportief bezig zijn (wandelen of wielrennen), netwerken en last but not least het bijeenbrengen van sponsorgeld voor diverse goede doelen in de Foodvalley-regio.

Joost Verbakel:
“Maar liefst 100 deelnemers hadden zich vrijgemaakt van hun dagelijkse bezigheden en de fraaie omgeving van Scherpenzeel was voor dit keer de uitvalsbasis. Vanzelfsprekend deed ik mee aan het wielrennen. Ons peloton werd begeleid door enkele motoren zodat we veilig de rit van 100 km konden afleggen via de prachtige omgeving van onder meer Achterveld en Leusden. Op de landingsbaan van vliegbasis Soesterberg werden onderling de krachten gemeten in een individuele tijdrit waarbij ook de behoorlijke wind voor menig wielrenner een pittige tegenstander bleek te zijn. Na de tijdrit vervolgden we de tocht via Zeist, Odijk en Leersum terug naar Scherpenzeel. Daar waren inmiddels ook de wandelaars weer aangekomen, die er een wandeltocht van ruim 20 kilometer op hadden zitten’.

Na alle inspanning overhandigde wethouder Tonnis van Dijk van de Gemeente Scherpenzeel namens de organisatie maar liefst 4 cheques van ieder € 4.000,- aan vertegenwoordigers van de volgende goede doelen: Inloopcentrum Meet-Inn in Ede, Kinderhospice Binnenveld in Barneveld, Voedselbank Ede en Vrienden Ziekenhuis Gelderse Vallei - Aanvullende Zorg Dagverpleging Oncologie te Ede. Prachtig dat ik de cheque voor Meet-Inn in ontvangst heb mogen nemen!”

Joost zet zich al jaren in voor Inloopcentrum Meet-Inn in Ede. Meet-Inn biedt een gastvrije en laagdrempelige plek voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Compleet met kopje koffie, een krant, een spelletje, verschillende activiteiten en meerdere keren per week ook een lekkere en gezonde maaltijd.

Wij zijn ontzettend trots op Joost voor zijn inzet aan deze stichting!

Joost Verbakel

Joost Verbakel

Senior klantbeheerder

088 2531671 | jverbakel@alfa.nl


Meer over Joost