Banner

Gemeentelijke maatregelen corona voor ondernemers in De Gelderse Vallei

1 april 2020 | Door:  Sabine Rozeboom

Naast de landelijke maatregelen hebben ook de gemeentes noodmaatregelen aangekondigd om ondernemers met problemen, ontstaan door corona, te helpen. In onderstaand overzicht is te vinden waar de verschillende gemeentes in de regio De Gelderse Vallei deze informatie plaatsen. 

Gemeentes Arnhem, Renkum en Rheden

De gemeente Arnhem heeft samen met de gemeente Renkum en Rheden aangekondigd ondernemers uitstel van betaling van gemeentelijke belastingen te verlenen. De voorwaarden en looptijd voor uitstel staan op deze pagina vermeld. Alle ondernemers gevestigd in deze gemeentes en bij de KvK ingeschreven kunnen een aanvraag indienen.  
 
Ook heeft Renkum een speciale nieuwsbrief voor ondernemers uitgebracht. 

Gemeente Ede

De gemeente Ede meldt haar maatregelen waarop ondernemers een beroep kunnen doen  De tijdelijke overbruggingsregeling voor zelfstandige ondernemers met een levensvatbaar bedrijf die door Corona tijdelijk liquiditeitsproblemen heeft kan hier worden aangevraagd.  

Gemeente Wageningen

Ook Wageningen heeft een speciale coronapagina voor ondernemers. Voor het uitstel van betaling voor de gemeentelijke belastingen verwijst de gemeente naar deze pagina.  

Vragen of hulp nodig bij het aanvragen?

Vragen over de gemeentelijke maatregelen corona of hulp nodig bij het aanvragen? Neem dan contact op met je contactpersoon binnen Alfa om de mogelijkheden te bespreken. 

Sabine Rozeboom

Sabine Rozeboom

Fiscaal adviseur

088 2531663 | srozeboom@alfa.nl


Meer over Sabine