De VN Sustainable Development Goals lokaal toepasbaar(?) - Inspiratieblog 2

26 oktober 2020 | Door:  André Hek

Onze lokale rol in de duurzaamheidstransitie

Het is onze ambitie om samen met onze cliënten duurzame impact te maken. Samen zijn we verantwoordelijk om toekomstige bewoners van onze aarde een leefbare samenleving te bieden.
Om dit te bereiken zijn op veel verschillende onderwerpen en maatschappelijke thema’s nog grote verbeteringen nodig. Dit grote speelveld van maatschappelijke thema’s heeft de VN vertaald naar 17 concrete doelen voor 2030. Dit zijn de zogeheten duurzame ontwikkelingsdoelen, kortweg SDG’s (Sustainable Development Goals).

Onder de titel "De VN Sustainable Development Goals lokaal toepasbaar (?)" willen we je in 6 korte inspiratieblogs meenemen naar de SGD's waarmee Alfa (als lokale partij) impact maakt.

Hiermee willen we je inspireren óók met dit thema aan de slag te gaan. Heb je  behoefte aan feedback of een duwtje in de rug? Neem contact met mij op! De mogelijkheden zijn groter dan je verwacht!

SDG 11 Duurzame steden en gemeenschappen

Deze SDG vat in brede zin samen waar Alfa binnen haar dienstverlening impact op maakt.
Wetende dat ondernemers een grote impact hebben op de samenleving, kunnen zij hét verschil maken in deze duurzame transitie. Zij zijn het fundament van de lokale economie, de dragers van de maatschappij. Alfa kan hen, als accountant en adviseur, begeleiden bij hun duurzaamheidsdoelstellingen. 

Inspiratie om als ondernemer SDG 11 lokaal toe te passen:

André Hek

André Hek

Procesteammanager

088 2531677 | ahek@alfa.nl


Meer over André