Banner

Alfa Accountants trotse Founder van Foodvalley Circulair

19 februari 2019 | Door:  André Hek

Alfa Accountants en Adviseurs heeft zich aangesloten als Founder van het samenwerkingsprogramma Foodvalley Circulair. Met de kantoren Barneveld, Bennekom en Amersfoort-Nijkerk staan zij midden in de Foodvalley.

Woensdag 13 februari 2019, was de kick-off van het samenwerkingsprogramma Regio Foodvalley Circulair. Het Living Lab Regio Foodvalley heeft de ambitie om de komende jaren in de regio Foodvalley een brede circulaire beweging op gang te brengen. Hiervoor is een samenwerking aangegaan tussen ketenpartijen, sectoren, ondernemers, onderwijs- en kennisinstellingen en overheden.  

Founders

Een grote groep ondernemers, onderwijs- en kennisinstellingen en overheden ondertekende een overeenkomst voor de komende 4 jaar! Naast BOOT organiserend ingenieursbureau en Bouwbedrijf Kreeft, Federatie Ondernemerskringen Valleiregio (FOV), Frank van Woerden Bouw, HatchTech, Interface, Koninklijke Ginkel Groep, Rabobank Gelderse Vallei, Rabobank Vallei & Rijn, TeKa Groep, Wageningen University & Research en de samenwerkende gemeenten in de regio mag Alfa Accountants en Adviseurs zich trotste Founder noemen.

Lokaal duurzaam

Met deze samenwerking wil Alfa zich inzetten voor een circulaire regio, wat ook past bij onze visie: wij werken aan en ondersteunen het ontwikkelen van een duurzame economie. Zo kijken wij kritisch naar wat wij zelf als organisatie kunnen doen om met een zo gering mogelijke impact op het milieu onze dienstverlening te verrichten. Alfa is sinds 1 december 2014 B Corp gecertificeerd. Ook met deze samenwerking willen wij ons ook dichtbij inzetten voor de omgeving. 

André Hek

André Hek

Procesteammanager

088 2531677 | ahek@alfa.nl


Meer over André