Banner

Alfa Accountants Bennekom verhuist naar Ede

24 februari 2022 | Door:  Kees Cuperus

Na vele jaren gevestigd te zijn geweest in Bennekom verhuist Alfa Accountants in het najaar van 2022 naar Ede. Het nieuwe pand aan de Keesomstraat (nummer 11) biedt ruimte voor verdere groei.

Kees Cuperus, directievoorzitter van Alfa in Bennekom is enthousiast. “Ons huidige kantoor in Bennekom is een karakteristiek en sfeervol pand waar we al die jaren met zeer veel plezier hebben gewerkt. Maar door de mooie groei van ons kantoor is het pand te klein geworden en voldoet het qua inrichting en energielabeling niet meer aan de eisen van deze tijd. Naast meer ruimte biedt het nieuwe pand mogelijkheden om nieuwe stappen te zetten om zo onze ambities in de komende jaren waar te maken. Wij verlaten Bennekom met enige weemoed. Tegelijkertijd verheugen wij ons enorm op een minstens even succesvolle periode in Ede. Gelukkig blijven we met het pand in Ede nog steeds ‘dichtbij’ onze cliëntenkring. Ook voor onze medewerkers is het maar een kleine stap. ” 

Alfa in Ede: een ontmoetingsplek 

“Onze nieuwe locatie wordt een plek waar klanten en relaties een 'warm’ welkom krijgen. Natuurlijk wordt het pand daarnaast volledig ingericht op het ‘hybride werken’, het leggen van contacten via videobellen en samenwerken. Een ‘kantoor van de toekomst’ dus, maar wat ons betreft is die toekomst nu al realiteit.”

Verhuizing

Zodra er meer duidelijkheid is over de exacte datum van de verhuizing, wordt dit uiteraard via verschillende kanalen gecommuniceerd. 

Kees Cuperus

Kees Cuperus

Directievoorzitter

088 2531654 | ccuperus@alfa.nl


Meer over Kees