Banner

Afzien en een recordbedrag binnenhalen voor het goede doel!

19 september 2018 | Door:  Joost Verbakel

Joost Verbakel nam samen met een aantal fietsvrienden deel aan de Cycle for Hope op 14 en 15 september jl.

Tijdens de mountainbiketocht die 24 uur duurde hebben Joost en zijn team het flink voor de kiezen gekregen met steile afdelingen, smalle paadjes en diverse technische gedeeltes. En dat was niet de enige uitdaging want ook in de nacht ging de tocht door waarbij werd gevochten tegen vermoeidheid en spierpijn.

Na afloop van de tocht werd het team beloond met een mooi aandenken omdat zij als team het hoogste donatiebedrag binnen hadden gehaald. Echter werd Joost gisteren verrast met nog een extra gift tijdens de Hike & Bike van Bouwbedrijf Kreeft in Ede.

Bouwbedrijf Kreeft organiseert dit evenement jaarlijks om uiting te geven aan haar betrokkenheid bij het lokale, maatschappelijk leven. Hiervoor nodigt zij haar zakenrelaties uit om een financiële én sportieve bijdrage te leveren. Na afloop van de Hike & Bike werden diverse cheques uitgedeeld onder diverse (lokale) goede doelen.

De opbrengst van de Cycle for Hope komt geheel ten goede aan Stichting De Hoop. Deze stichting biedt hulp aan mensen die kampen met een verslaving of psychische problemen.

Wij zijn enorm trots op Joost voor zijn inzet! Hij en zijn team (bestaande uit Willem Ruijs, André Kompagnie, Rene Prins, Piet Kruysse, Harmen Kastenberg en John Slabbekoorn) hebben met deze actie ruim 10.000 euro binnengehaald.

 

 

Joost Verbakel

Joost Verbakel

Senior klantbeheerder

088 2531671 | jverbakel@alfa.nl


Meer over Joost