Banner

Subsidiemogelijkheden in de agrarische sector

26 maart 2021 | Door:  Henk Overbeek

Je bent aan het nadenken over de toekomst van jouw agrarisch bedrijf. Waar sta je over vijf jaar? Wil je verdubbelen, een bedrijf overnemen, of een duurzame investering doen? Hoe dan ook, je wilt je bedrijf gezond houden.  

Wie weet kom je bij de realisatie van jouw plannen wel in aanmerking voor subsidie. Dat biedt kansen om jouw financiële middelen zo optimaal mogelijk in te zetten. Alfa kan je bijstaan bij het maken van de juiste keuzes.  

Henk Overbeek, directeur en agrarisch adviseur van Alfa in Barneveld neemt je mee in de mogelijkheden. Hij geeft een toelichting op de beschikbare subsidies die mogelijk zijn in de transitie naar een duurzame bedrijfsvoering.  

Duurzaam bedrijf 

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp voor elke organisatie. Ook voor jou als agrarisch ondernemer. Of je nu groot of klein bent, je wordt de komende jaren geconfronteerd met vraagstukken rondom duurzaamheid in je dienstverlening en eigen bedrijfsvoering. Bij Alfa staat duurzaamheid hoog op de agenda, en we helpen je graag daarbij.  

Meer weten over subsidies? 

Wil je meer weten over agrarisch bedrijfsadviesfinanciering en subsidies? Neem dan contact op met één van de Alfa-adviseurs bij jou in de buurt.