Banner

Omleidingsroute door bouw Harselaartunnel

09-05-2017 | Door:  Jacqueline Westeneng - de Jong

Begin januari is de bouw van de Harselaartunnel gestart. Hierdoor is de Stationsweg in Barneveld ter hoogte van de spoorwegovergang afgesloten voor verkeer.

Door de wegafsluiting is ons kantoor aan de Stationsweg 62 in Barneveld niet via de gebruikelijke route (vanaf Voorthuizen en de A1) bereikbaar.

Voor het autoverkeer is een omleidingsroute ingesteld. Wanneer je de route via het industrieterrein Harselaar (oostelijk route) neemt en de bordjes volgt, ga je op een gegeven moment over het spoor. Vervolgens kom je op een rotonde en dan geven de omleidingsbordjes aan dat je rechtdoor moet, maar dan ga je rechtsaf de Wencopperweg op. Deze is voor bestemmingsverkeer. Als klant/bezoeker Alfa mag je van deze weg gebruik maken.

Kaart omleidingsroute

Inrit aan de achterzijde van het pand:
De inrit aan de voorzijde van ons pand is afgesloten. Aan de achterzijde van ons pand is een nieuwe 'tijdelijke' inrit gemaakt. Via de parkeerplaats kun je naar de voorzijde van ons pand rijden.

Meer informatie over de wegafsluiting en de bouw van de Harselaartunnel is te vinden op de website van de gemeente www.harselaartunnel.nl 

Jacqueline Westeneng - de Jong

Jacqueline Westeneng - de Jong

Directiesecretaresse

088 2531416 | jwesteneng@alfa.nl


Meer over Jacqueline