Banner

Alfa Agro Academie

10 oktober 2018 | Door:  Henk Overbeek

Sta je voor de uitdaging om het ouderlijk bedrijf over te nemen of heb je dit al gedaan? Dan komt er veel op je af. Zelf de strategie bepalen. Je eigen financiële beslissingen nemen. De bedrijfsvoering inrichten volgens je eigen ideeën. Aan enthousiasme zal het je niet ontbreken. Zorg er daarom voor dat het je ook niet aan kennis ontbreekt.

Alfa Agro Academie - Ondernemen met voorsprong

Ook al hebben je ouders nog zo’n succesvol bedrijf: het succes voor de volgende generaties is niet altijd gegarandeerd. Als ondernemer van de toekomst zal jij op veel terreinen ballen hoog moeten weten te houden. Vooral in de agrosector is het van belang goed de weg te weten in de steeds weer veranderende wet- en regelgeving. Een  bedrijfsopvolger heeft een goede visie nodig op de strategie van het bedrijf: welke keuzes maken we en wat is het juiste moment? En kennis op fiscaal gebied kan je een flink voordeel geven. Dit alles wordt je geboden op de Alfa Agro Academie. Maar deze academie is breder, naast inhoudelijke kennis ontwikkel jij je als persoon door actieve en
gerichte trainingen. De Alfa Agro Academie is een praktisch programma om jou als ondernemer verder te brengen.

Alfa Agro Academie

De Alfa Agro Academie is gericht op de praktische kant van het ondernemen in de agrosector. Geen theorie óm de theorie, maar kennis die je morgen meteen kunt toepassen aangevuld met het ontwikkelen van vaardigheden die jou helpen de volgende stap te maken. Hieronder het concept programma bestaande uit meerdere bijeenkomsten waarbij de focus steeds op een ander thema ligt. Het definitieve programma wordt op basis van de input van de deelnemers gemaakt.

Ook voor jou?

Het programma is bedoeld voor agrarische bedrijfsopvolgers vanaf circa 18 jaar. Aan de hand van de inschrijvingen wordt het exacte programma vastgesteld. De bijeenkomsten worden gehouden in onze kantoor in Barneveld. Het aantal deelnemers bepaalt een mogelijke onderverdeling naar leeftijd, sector of fase van het ondernemerschap.

Deelnemen?

Heb je interesse om je kennis en kunde als bedrijfsopvolger op een hoger peil te brengen? Heb je vragen, neem dan contact op met Henk Overbeek of Gerard Beldman.

Henk Overbeek

Henk Overbeek

Directeur


Meer over Henk