Banner

Alfa is aanwezig op Transport Compleet Hardenberg 2022

19 april 2022 | Door:  Marco Streefland

Alfa Accountants en Adviseurs is als Transportaccountant aanwezig tijdens het netwerkevenement Transport Compleet Hardenberg.  Dit is het landelijke netwerkevenement voor de gehele transportbranche. Dat mag jij als transportprofessional niet missen! Bezoek onze stand (halnummer 5, standnummer 516) tijdens deze beurs op 14 tot en met 16 juni 2022. De beursvloer is geopend van 14.00 tot 22.00 uur. 

Transport accountant 

Uiteraard is Alfa dé adviseur voor het financieel en operationeel inzicht in je onderneming. Ook voor automatisering en digitalisering ben je bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs hebben de kennis paraat als het gaat om zaken als cao, rij- en rusttijden of de verschillende soorten beloningen voor chauffeurs. 

Duurzaamheid 

Duurzaamheid is een thema waar elke onderneming mee te maken krijgt, dus ook de transportsector. Dit is een onderwerp wat bij Alfa hoog op de agenda staat. De visie van Alfa omtrent duurzaamheid is simpel: wij werken aan en ondersteunen bij het ontwikkelen van een duurzame economie. Met trots dragen wij dan ook het B Corp certificaat, een internationale erkenning voor de meest duurzame bedrijven.  

Onze adviseurs 

Onze gedreven adviseurs, met deze expertises binnen handbereik, denken graag mee met transportondernemers over de verduurzaming van hun onderneming. Alfa is hiermee de actieve sparringpartner die jou op veel terreinen vooruit helpt. Hét accountantskantoor dat het dichtst bij de weg staat. 

Meer weten over Alfa in de transportsector? Kijk dan op onze transportpagina

Reserveer alvast je entreebewijs voor de beurs via de onderstaande button. Deze registratie loopt buiten Alfa om.

Reserveer direct je toegangsbewijs

 

Marco Streefland

Marco Streefland

Senior klantbeheerder

088 2533052 | mstreefland@alfa.nl


Meer over Marco