Banner

De eerste editie van AgriTechniek trekt ruim 15.000 bezoekers!

10 tot en met 12 december | Door:  Erwin Westerhof

We kijken terug op een zeer geslaagde editie van de indoor landbouwbeurs van het noorden van Nederland, waarbij Alfa Accountants ook aanwezig was vanuit de boerenbox. De boerenbox is met ruim 60 agrarische bedrijven één van de grootste skyboxen van het noorden. Het is een plek waar ondernemers zich bij thuiswedstrijden van FC Groningen ontmoeten in een informele sfeer.

De vakbeurs is bezocht door onder andere veehouders, akkerbouwers, loonwerkers en erfbetreders en heeft plaatsgevonden van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 december in de evenementenhal Expo Assen.

Het accent van deze beurs lag voornamelijk op veehouderijtechniek, landbouwtechniek, interne logistiek, bezwaar- en bouwtechniek, onderdelen en componenten en agrarische dienstverlening.

Tijdens de drie daagse beurs waren onze collega's graag iedereen van dienst en zijn er veel bestaande klanten gesproken, maar ook nieuwe contacten gelegd.  

Vanuit Alfa lag AgriNota centraal. AgriNota is een facturenplatform voor de agrarische sector, een initiatief van Alfa met als doel om de uitwisseling van facturen te digitaliseren en te vereenvoudigen. Niet alleen voor de klant, maar ook voor leveranciers en Alfa. Wil je meer weten over of ook graag gebruik maken van AgriNota? neem dan gerust contact op met je klantbeheerder.

Enkele sfeerimpressies                                                                     

We hopen je graag te verwelkomen in onze stand op het volgende AgriTechniek event in 2021!
Kijk hier voor meer informatie over AgroTechniek en deBoeren-Box