Online live event: Wat speelt er in de agrarische sector, met de thema’s stikstof en fiscaliteiten

15 november 2021 | Door:  Erwin Westerhof

Met veel enthousiasme organiseren wij op 23 november een online live event. Thema’s van deze avond zijn stikstof en fiscaliteiten. Daarnaast worden nog kort andere actualiteiten benoemd.

Net voor het zomerreces heeft demissionair minister Schouten de Tweede Kamer geïnformeerd over de laatste stand van zaken in dit lastige dossier. In de media heb je hierover wellicht gelezen, maar wat betekent dit voor nu concreet voor jouw bedrijf?
Bert Lowijs, specialist ruimtelijke ordening en milieu, zal hier zijn visie op geven.

Op fiscaal gebied staan twee belangrijke zaken ter discussie die grote gevolgen kunnen hebben voor jouw agrarische onderneming: ‘de landbouwvrijstelling’ en
‘de bedrijfsopvolgingsregeling voor de Successiewet’. Je staat voor een keuze. Verwacht je dat deze regelingen worden behouden of dat er  een gunstige overgangsregeling komt? Of ga je gebruik maken van de huidige regelingen? Hugo Chardon zal je hierover informeren tijdens de bijeenkomst. Een bewuste keuze maken is zeker verstandig.

In de loop van de avond word je door Wouter Vieveen bijgepraat over een aantal bedrijfskundige actualiteiten, zoals onder andere wijzigingen in wet- en regelgeving en subsidies.

Datum
Dinsdag 23 november 2021, vanaf 20.00 uur. Deze avond zal duren tot  plusminus 21.30 uur.

Aanmelden
Klik op de aanmeldbutton hieronder en meld je aan voor deze interactieve bijeenkomst. Je ontvangt van ons een bevestiging van je aanmelding inclusief een link om deel te nemen. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact met ons op via e-mail groningen@alfa.nl of telefoonnummer 088-2531600 om je aanmelding door te geven. We zullen je dan alsnog een link toesturen.

Graag tot 23 november! 

Aanmelden