Wij geloven in lokaal ondernemerschap

Welkom bij Alfa Accountants en Adviseurs in Assen. Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij u om de hoek. De accountant in Assen.

In verband met Corona: Wij zijn open en werken gewoon door. Wij werken zo veel mogelijk thuis en hebben de voorkeur voor telefonisch contact of videobellen. Bij bezoek aan kantoor, graag van tevoren bellen.

Onze visie

We willen de resultaten van agro en mkb-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis. Onze decentrale en toegankelijke kantoor is hier volledig op ingericht. 

Overal dichtbij

Dus waar je ook bent, in Assen, Groningen, Zuidlaren of Beilen: wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat je een accountantskantoor of adviseur nodig hebt. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

De grootste kracht van kleinschaligheid  

Wij geloven dat (lokaal) ondernemerschap de duurzame motor is van de economie en die motor willen we draaiende houden en krachtiger maken.

Adres

Alfa Accountants en Adviseurs
Zoom 2
9405 PS Assen
Tel: 088 2531550
assen@alfa.nl
Facebookpagina Alfa Accountants en Adviseurs Assen 
LinkedIn pagina Alfa Accountants en Adviseurs Assen 

Bezoek ook de vestigingspagina van het accountantskantoor in Groningen.

Google maps Alfa Accountants en Adviseurs Groningen

Actueel