Banner

Voedselbank krijgt 95 pakketten

10 augustus 2020 | Door:  Hanneke Grevengoed - de Swart

Op woensdag 5 augustus werden de 95 cliënten van de voedselbank Nijkerk en Hoevelaken door Jan en Ineke Brons van de voedselbank verrast met een extra dik vakantiepakket voor de thuisblijvers in deze vakantietijd.

Het initiatief komt van Alfa Accountants die in November Jumbo Rob & Cindy Veltink benaderde om deze schenking samen op te pakken en te bekostigen. Wilco van der Spek van Alfa Accountants, “Duurzaam waarde creëren voor klanten, medewerkers en samenleving is de missie van Alfa. Dit geven we vorm vanuit een collectieve ambitie waarbij oprecht betrokken bij de samenleving één van de tien punten is. Dit doen we op verschillende manieren en deze actie is daar een voorbeeld van. In december hebben wij ervoor gekozen om de collega’s een minder kostbaar kerstpakket te geven en dit met een aanvullende bijdrage te bestemmen voor een maatschappelijk doen om zo iets concreets te kunnen en mogen betekenen voor de samenleving.”  

Daarna hoefde Rob Veltink van Jumbo niet lang meer na te denken om het budget aan te vullen tot er 95 grote mooie pakketten vol zomerse levensmiddelen samengesteld konden worden. “Dat alle individuele personen werkzaam bij Alfa dit gebaar maken om hun eigen kerstpakket op te offeren om dit vervolgens aan de mensen te schenken die de Voedselbank nodig hebben, dat is een bijzonder sympathiek gebaar en geeft aan welk type bedrijf Alfa is. We hebben geen seconde na hoeven denken om als Jumbo Veltink hier ook onze bijdrage aan te leveren.”

Bron: Nijkerk Nieuws

Hanneke Grevengoed - de Swart

Hanneke Grevengoed - de Swart

Marketing & Sales

088 2533222 | hgrevengoed@alfa.nl


Meer over Hanneke