Banner

Trots op onze collega Rachelle, zij heeft de Post bachelor Accountancy MKB behaald

18 juli 2022 | Door:  Hanneke Grevengoed - de Swart

Mijn naam is Rachelle Huisman en ik ben werkzaam bij Alfa Accountants en Adviseurs in Amersfoort/Nijkerk als assistent accountant. 

Vierenhalf jaar geleden ben begonnen als junior assistent accountant bij Alfa. Dit deed ik in combinatie met het duale traject op Windesheim. Ik werkte drie dagen en ging twee dagen naar school. Na het behalen van mijn HBO Accountancy ben ik gestart met de Post bachelor Accountancy MKB. Dit heb ik ook kunnen voortzetten in combinatie met werken bij Alfa. 

Het combineren van werken met studie is soms pittig, maar vooral ook erg leerzaam. De theorie welke ik opdeed tijdens de studie, kon ik direct toepassen in de praktijk. Bij Alfa krijg je veel vrijheid in je werk, wat het mogelijk maakt je persoonlijk te ontwikkelen in het werk. 

Aflopen maand heb ik de Post bachelor Accountancy MKB behaald en zal ik per september fulltime gaan werken bij Alfa. Alfa biedt voldoende scholings- en doorgroeimogelijkheden, hierdoor weet je dat je verder kan blijven groeien. In het najaar zal ik dan ook gaan starten met de praktijkopleiding.  

 

Hanneke Grevengoed - de Swart

Hanneke Grevengoed - de Swart

Marketing & Sales

088 2533222 | hgrevengoed@alfa.nl


Meer over Hanneke