Banner

Ton's Pareltjes - FLASKE

19 juli 2021 | Door:  Ton Kock

Wij zijn FLASKE en wij maken de wereld schoner door unieke, duurzame drinkflessen en koffiebekers te ontwerpen, produceren en leveren aan consumenten en bedrijven.

167 plastic flesje per jaar

Per jaar worden er gemiddeld 167 plastic flesjes per persoon gebruikt over de hele wereld. 40 plastic flesjes eindigen hiervan in de zee. Het overige deel komt op de vuilnisbelt terecht en een klein deel wordt maar gerecycled.
 
Elke verkochte FLASKE biedt mensen de mogelijkheid om een herbruikbare waterfles te verkiezen boven een single-use drinkfles. Zo zorgen wij samen ervoor dat de oceanen een stuk schoner worden. 
Daarbij komt dat onze producten gemaakt zijn van dubbelwandig rvs en 100% lekvrij zijn. Je kunt tot 24 uur lang genieten van je ijskoude dranken en tot 12 uur van je warme dranken en je hoeft nooit meer bang te zijn dat je je natte laptop uit je tas haalt.
 
 

Plastic Soup Foundation

Als je aan verduurzamen denkt binnen je bedrijf hoef je niet gelijk aan zonnepanelen te denken, maar maak je juist een grote impact door je medewerkers en relaties te voorzien van een duurzame drinkfles. Reken maar uit hoeveel plastic flesjes je voorkomt met je bedrijf wanneer alle medewerkers een gepersonaliseerde FLASKE hebben. Dit bespaart op lange termijn geld, verhoogt je duurzaamheidslabel, en vergroot je zichtbaarheid omdat de FLASKE het gehele jaar door wordt gebruikt.
 
Je zet je niet alleen in voor een schonere wereld maar steunt gelijk ook de Plastic Soup Foundation. 10% van onze jaarwinst wordt gedoneerd aan deze organisatie die streeft naar plasticvrije oceanen en lichamen. 
 
 
Wil je weten hoe een gepersonaliseerde FLASKE eruit ziet met jouw bedrijfslogo?
Vraag dan hier een digitale sample aan.