Banner

Maak kennis met Erik: onze allround specialist met een hart voor advies

25 juni 2024 | Door:  Hanneke Grevengoed - de Swart

Sinds 1 januari 2005 is Erik een waardevolle kracht binnen ons team. Eerst nog via het kantoor Fedac in Hoevelaken en in 2007 werd Fedac overgenomen door Alfa. In zijn rol als accountant, belastingadviseur en lid van het managementteam. Tegenwoordig combineert Erik deze expertise met een belangrijke rol in de sales, waar hij als salesmanager elke dag nieuwe uitdagingen en kansen tegenkomt en zoekt. Hij werkt al vanaf 1992 in de accountancy en adviespraktijk voor MKB-bedrijven en is hier nog niet op uitgekeken. 

Wat Erik zo leuk vindt aan zijn werk?

Het brede scala aan gesprekken met klanten. Hij houdt ervan om niet alleen naar de cijfers te kijken, maar ook naar de mens achter het bedrijf. Hoe gaat het met de ondernemer zelf? Waar staat hij/zij en het bedrijf nu en wat zijn de toekomstplannen? Erik gelooft sterk in de filosofie: gaat het goed met de ondernemer, dan gaat het goed met het bedrijf. Daarom richt hij zich op brede advisering, waarbij hij zijn klanten op allerlei gebieden ondersteunt en adviseert.

Erik maakt deel uit van een enthousiast team waarin veel vrijheid en samenwerking centraal staan. Elke dag is anders en dat houdt zijn werk afwisselend en uitdagend. Je krijgt binnen Alfa echt de ruimte om te doen waar je energie van krijgt.

Binnen Alfa streeft Erik ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Hoewel er door de jaren heen niet veel veranderd is in de basis van zijn werk, ligt de focus altijd op het optimaal bedienen van onze klanten. Erik benadrukt het belang van de juiste mensen op de juiste plek. Nu de fusie met ABAB rond is en wij als aaff verder gaan (officieel vanaf 1 januari 2025) hebben we nog meer specialisten door het hele land en kunnen we onze klanten nog beter adviseren met een bredere expertise op veel vakgebieden en verschillende branches.

Naast zijn professionele leven, heeft Erik een rijk privéleven. Hij is gelukkig getrouwd en vader van twee prachtige dochters. Hij werkt 32 uur per week, zodat hij een goede balans kan vinden tussen werk en privé. In zijn vrije tijd is hij graag actief bezig: hij gaat mee met zijn dochters naar hun sportactiviteiten, houdt van tuinieren, wandelen en doet vrijwilligerswerk voor de kerk. Erik vindt het belangrijk om in beweging te blijven, vooral omdat hij op kantoor al genoeg zit. Lekker wandelen of fietsen helpt hem om zijn hoofd leeg te maken en de juiste balans te behouden.

Erik is een onmisbare schakel binnen ons team. Met zijn brede kennis, persoonlijke benadering en enthousiasme voor zowel werk als privé, zorgt hij ervoor dat onze klanten en collega’s altijd de best mogelijke ondersteuning krijgen. Wij zijn trots op Erik en kijken uit naar de toekomst waarin we samen nog meer successen kunnen behalen.

Hanneke Grevengoed - de Swart

Hanneke Grevengoed - de Swart

Marketing & Sales

088 2533222 | hgrevengoed@alfa.nl


Meer over Hanneke