Banner

Continu blijven ontwikkelen

1 februari 2021 | Door:  Hanneke Grevengoed - de Swart

Bij Alfa vinden wij het heel belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Wij geven onze medewerkers dan ook de ruimte om continu hun talenten en kennis te blijven ontwikkelen om zo onze klanten nog beter kunnen te kunnen ondersteunen.

Onze collega Roy van Dijk heeft de afgelopen 2 jaar de opleiding Persoonlijk Leiderschap gevolgd en succesvol afgesloten. Afgelopen woensdag mocht hij zijn diploma in ontvangst nemen.

Sinds 2016 is Roy werkzaam bij Alfa als fiscalist voor de agrarische sector. Na zijn studie heeft hij eerst in de MKB-praktijk gewerkt en vanaf zijn baan bij Alfa heeft hij de stap gezet naar de agrarische sector. Met veel plezier werkt Roy bij Alfa. De kernwaarden van onze organisatie passen bij hem.

Tijdens deze opleiding heeft Roy veel geleerd. Wat hij zelf heel waardevol vond, was het reflecteren op een vastgelopen bedrijfsoverdracht. Door het hele proces tot nu toe nog een keer te analyseren en te sparren met zijn medestudenten kwam hij tot nieuwe inzichten over zijn rol als adviseur. Het is leuk om te vermelden dat de bedrijfsoverdracht inmiddels weer in gang is gezet.

Hanneke Grevengoed - de Swart

Hanneke Grevengoed - de Swart

Marketing & Sales

088 2533222 | hgrevengoed@alfa.nl


Meer over Hanneke