Banner

Uw financiering, Alfa’s zorg

15 mei 2017 | Door:  Gert Bloemendal

De financiering is een belangrijk onderdeel van de motor van je bedrijf. Een onderdeel dat in optimale conditie moet worden gehouden. Daarbij is niet alleen de rente die u moet betalen belangrijk. Financieringsstructuur, te stellen zekerheden en overige voorwaarden zijn zeker zo belangrijk. Bij de haalbaarheid van een investering spelen de financieringsmogelijkheden vaak een belangrijke rol.

Bij Alfa werken adviseurs met een bancaire achtergrond. Zij spreken je taal maar ook die van de bank. Of het nu gaat om uw bestaande financiering, de financiering van nieuwe investeringen of de financiering van een overname. Alfa is je graag en vakkundig van dienst.

Wellicht heeft u één van de volgende vragen:

Waarom Alfa?

Graag bespreken we je financieringsvragen en realiseren samen een maatwerk financieringsoplossing. Daarbij kijken wij niet alleen naar de mogelijkheden bij je huidige financier maar ook naar andere mogelijkheden in de financieringsmarkt.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met je Alfa-adviseur. Met 31 vestigingen is Alfa overal dichtbij! Of stuur een e-mail naar financieren@alfa.nl.

Gert Bloemendal

Gert Bloemendal

Projectleider


Meer over Gert