Banner

Tussentijds inzicht in de cijfers van je melkveehouderij

26 februari 2020 | Door:  Wouter Vieveen

De eerste twee maanden van 2020 zijn alweer achter de rug. Veel ondernemers hebben inmiddels hun bemestingsplan opgesteld en is de planning in grote lijnen in beeld gebracht. Voordat de drukke voorjaarswerkzaamheden weer van start gaan, is het een goed moment om na te denken over de strategische en financiële planning voor het komende jaar.

Heb je al nagedacht over de volgende zaken?

Operationeel en strategisch

Zo zijn er diverse zaken die inhaken op de operationele besluitvorming, maar ook zaken die meer strategisch van aard zijn en een gedegen visie voor de toekomst vereisen.

Om inzicht te krijgen in de strategische en financiële planning kan Alfa jou helpen om dit in beeld te brengen. Hiermee krijg je inzicht of je alle aanwezige factoren binnen je bedrijf optimaal weet te benutten.

Tussentijds inzicht in je cijfers

Met de begroting wordt de planning voor 2020 en het perspectief op lange termijn in beeld gebracht  op basis van jouw visie en strategie. De jaarbegroting presenteren wij naast de gerealiseerde resultaten in de BAS Melkvee Plus rapportage. Hiermee kan je per maand, kwartaal of halfjaar zien of je nog op schema van je gewenste doelen ligt.

Hiermee werk je gedegen aan het gewenste resultaat en de mogelijkheden binnen het bedrijf. Onze specialisten willen je hier graag bij ondersteunen.

Alfa is dichtbij

Wil je meer weten over de dienstverlening van Alfa? Kijk dan op Alfa Agrarisch Bedrijfsadvies of neem contact op met een adviseur van het dichtstbijzijnde Alfa kantoor.

Wouter Vieveen

Wouter Vieveen

Bedrijfskundig adviseur

088 2531628 | wvieveen@alfa.nl


Meer over Wouter