Banner

Sturen op persoonlijke doelstellingen

2 januari 2018 | Door:  Jelmer Sietzema

Binnen veel bedrijven is het een goed gebruik dat elke medewerker minimaal 3 maal per jaar om de tafel zit met zijn of haar persoonlijke coach. In januari worden de doelstellingen vastgesteld, in juni wordt tussentijds geƫvalueerd en in december wordt het resultaat beoordeeld. Als de coach zijn werk goed uit voert dan levert het resultaat geen verrassingen op. Daarbij wordt er natuurlijk ook gekeken op welke punten nog verbeteringen mogelijk zijn. Dit proces kan je vergelijken met het continu verbeteren van de resultaten van je eigen onderneming.

Je bepaalt je doelstellingen zelf, evalueert ze tussentijds en voert verbeteringen door. Maar wie is jouw persoonlijke coach? 

Alfa als coach

Bij een groeiend aantal melkveehouders vervullen de bedrijfskundigen van Alfa de rol van de coach. Samen met jou de lange termijn strategie aanscherpen en de lijnen voor het komende jaar uit zetten en vertalen in een bedrijfseigen begroting. Daarna tussentijds toetsen en verbeterpunten formuleren wat met de BAS MelkveePlus rapportage volledig ondersteund kan worden.

Neem contact op!

We staan graag dicht bij jou en je bedrijf en coachen je graag in het realiseren van je persoonlijke doelstellingen!  Neem contact op met een bedrijfskundige van Alfa. Met meer dan 30 vestigingen zijn we overal dichtbij.

 

Jelmer Sietzema

Jelmer Sietzema

Bedrijfskundig adviseur


Meer over Jelmer