Banner

Podcast: dichtbij ondernemen in een uitdagende tijd

10 juni 2021 | Door:  Annemiek Pelle

De nieuwste podcast van Alfa staat live! In deze aflevering, ‘Dichtbij ondernemen in een uitdagende tijd hebben we het over ondernemen in een tijd waarin alles niet vanzelfsprekend is. De coronacrisis, de druk van de maatschappij, duurzaamheidsvraagstukken, milieumaatregelen. Het is een bijzondere tijd, die zorgt voor flink wat uitdagingen bij agrarische ondernemers. Er moeten keuzes worden gemaakt met het oog op de toekomst. Niet makkelijk maar wel noodzakelijk! 

Luister hier naar de podcast

In augustus 2020 is de eerste podcast van Alfa gelanceerd. In de Alfa Overal dichtbij Podcast geven we luisteraars een kijkje in de keuken van onze organisatie maar met name in de wereld van onze klanten. Waar liggen onze klanten wakker van? Wat zijn dilemma’s waar ondernemers tegenaan lopen en waar moeten ze rekening mee houden voor een ‘gezonde toekomst’?  

Podcast voor de agrarische sector 

Na een kleine tussenpauze zijn we weer gestart met het maken van podcasts. De komende weken leggen we daarbij de focus op de agrarische sector. Zo praten we over alles wat er bij een bedrijfsovername komt kijken en hebben we het over het belang van goede managementinformatie. Houd onze website en social media in de gaten en laat ons weten wat je vindt van de podcast. Je kunt daarvoor een bericht sturen naar communicatie@alfa.nl 

Annemiek Pelle

Annemiek Pelle

Marketing en Communicatie

088 2531035 | apelle@alfa.nl


Meer over Annemiek