Banner

Pak jij al jouw fiscale kansen?

25 oktober 2018 | Door:  Iris Rooyakkers

Het einde van het jaar is weer in zicht. Een belangrijk moment om even pas op de plaats te maken en te kijken hoe jouw onderneming er voor staat. Zijn er mooie winsten behaald? Zijn er plannen om verder uit te breiden en investeringen te doen? Is het verstandig om dit jaar nog dividend uit te keren? Wordt jouw onderneming nog wel in de juiste rechtsvorm gedreven?

Samen met de beantwoording van deze vragen, is het ook belangrijk om te kijken welke keuzes op fiscaal gebied kunnen worden gemaakt. Een heleboel fiscale faciliteiten maken het mogelijk om de winst van dit jaar te verlagen of juist te verhogen. Zo voorkom je dat je onnodig veel belasting betaalt. Om optimaal gebruik te maken van deze faciliteiten, is het van belang dat je nog voor de jaarafsluiting de juiste keuzes maakt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

Wil je weten hoe jij dit jaar nog fiscaal kunt optimaliseren? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs. Wij zullen dit najaar dan met jou in gesprek gaan over jouw wensen en de mogelijkheden die daarbij aansluiten op fiscaal gebied. Met meer dan 30 vestigingen is Alfa overal dichtbij. Lees meer over onze dienstverlening op het gebied van fiscaal en juridisch advies.

Iris  Rooyakkers

Iris Rooyakkers

Belastingadviseur vaktechniek

088 2531036 | irooyakkers@alfa.nl


Meer over Iris