Banner

Vind voor ons de juiste collega en verdien 200 euro

8 augustus 2018 | Door:  Rubin Nanarjain

Op dit moment zoeken wij ruim 80 nieuwe medewerkers voor onze 33 vestigingen. Ben jij klant van Alfa en ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe baan in de accountancy? Tip deze persoon op onze vacatures, wij hebben namelijk een prachtige actie. Bij aanname van de geschikte kandidaat ontvang je van ons een cadeaubon van 200 euro: alsjeblieft!

 

Rubin Nanarjaïn, HRM-adviseur bij Alfa in Wageningen: “Wij zijn op zoek naar representatieve, vakkundige collega’s voor onze organisatie. Als klant van Alfa weet je natuurlijk als geen ander welk type medewerker goed bij Alfa past. Daarom hebben we jou nodig! Je komt in je netwerk, vrienden- of kennissenkring ongetwijfeld potentiële kandidaten tegen. Breng hem of haar met ons in contact. Laat bij de sollicitant expliciet jouw naam benoemen in de motivatiebrief of tijdens het eerste sollicitatiegesprek. Als jij een nieuwe collega aandraagt en het blijkt een goede match te zijn, dan ontvang je een bon van 200 euro. Je kunt kiezen uit een bon voor Bol.com, de Mediamarkt, de VVV-bon of een VT-wonen cadeaukaart. ” De sollicitant dient overigens door zijn of haar proefperiode heen te zijn om in aanmerking te komen voor deze actie. 

 Overzicht van alle vacatures

 

Alfa Accountants en Adviseurs groeit! De organisatie heeft inmiddels ruim dertig kantoren in heel Nederland. Wij zoeken medewerkers met verschillende achtergronden. Junior en senior, medewerkers voor het secretariaat tot aan een directievoorzitter voor onze vestigingen in de Achterhoek. Ken je iemand in je netwerk die past bij onze organisatie, laat hem of haar dan contact met ons opnemen. We vertellen de kandidaat graag wie wij als Alfa zijn en wat hij/zij kan verwachten. 

Mede-eigenaar

Alfa is een bijzondere werkgever. Als je een vast dienstverband hebt, kom je in aanmerking om certificaten te kopen. Daarmee ben je mede-eigenaar. “En dat is uniek”, vertelt Rubin. “Dit zorgt voor extra betrokken collega’s en een mooie cultuur.”

 

 

Kennismaken

Wil je meer weten over werken bij Alfa? Neem gerust een kijkje op https://www.werkenbijalfa.nl Lees onder anderen meer over onze mensen, de Alfa Academie of onze arbeidsvoorwaarden. Of bel of mail met Rubin Nanarjaïn of Tim Baakman. Wij maken graag nader kennis!

Rubin Nanarjain

Rubin Nanarjain

HRM adviseur

088 2531017 | rnanarjain@alfa.nl


Meer over Rubin