Banner

Met Salaris en Personeel klaar voor 2022: dit jaar zowel live als op video

4 oktober 2021 | Door:  Erik Bos

Zoals je van ons gewend bent, organiseert Alfa Salaris en Personeel in november weer informatiebijeenkomsten. Ditmaal doen we dat ook weer (gedeeltelijk) live! Uiteraard krijg je een update van de wijzigingen in wet en regelgeving die vanaf 1 januari 2022 op je afkomen. Daarnaast nemen we je mee in zaken waar je als werkgever na de lockdown mee te maken hebt.

Onderwerpen

De onderwerpen die dit jaar in ieder geval aan de orde zullen komen, zijn:

Duurzaamheid: Hoe bind je werknemers aan je bedrijf in een krappe arbeidsmarkt en hoe zorg je voor een leeftijdsbewust personeelsbeleid? Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden van eerder (eventueel gedeeltelijk) stoppen met werken door oudere werknemers met zware beroepen. 

Flexibiliteit: Zowel de huidige stand van zaken met betrekking tot de regelgeving over thuiswerken zal worden besproken maar ook wat werkgevers kunnen doen met betrekking tot mobiliteit van hun werknemers.

Diverse actualiteiten: Wat brengt Prinsjesdag jou als werkgever? Wat is de laatste stand van zaken met betrekking tot de discussie over corona gerelateerde zaken zoals vragen naar vaccinatie en het inrichten van een verantwoorde werkplek, en wat is er gewijzigd in de Wet WAB met betrekking tot oproepkrachten? 

Ben je onze gast?

Benieuwd naar de visie van onze adviseurs op deze onderwerpen? Je hebt dit jaar de keuze tussen het bijwonen van één van onze negen (kosteloze) live sessies óf het digitaal meekrijgen van de informatie via video’s op onze website. Via deze link kom je op een pagina met een overzicht van de diverse locaties en tijden, waarvoor je je kunt aanmelden. Daar kun je ook aangeven of je liever de video’s bekijkt, waarvoor wij je in november een link zullen toezenden.

Wees er snel bij als je een live sessie wilt bijwonen. Hoewel de coronamaatregelen versoepeld zijn, willen we zorgvuldig met elkaars gezondheid omgaan en is de bezoekcapaciteit beperkt(er). Vol is dus vol. We rekenen op je begrip daarvoor.

Overzicht data en locaties

Tijdstippen

De informatiebijeenkomsten vinden allemaal ’s avonds plaats.

19.15 uur:     Ontvangst met koffie/thee
19.30 uur:    Start van de bijeenkomst
21.30 uur:    Afsluiting met hapje en drankje

Meld je nu aan

Erik Bos

Erik Bos

Senior personeelsadviseur

088 2533200 | ebos@alfa.nl


Meer over Erik