Banner

Medewerkers Alfa werken zo veel mogelijk thuis

24 maart 2020 | Door:  Fou-Khan Tsang

De medewerkers van Alfa werken, in ieder geval tot en met 28 april, zoveel mogelijk vanuit huis. Gesprekken vinden bij voorkeur telefonisch of via videobellen plaats. Indien het niet anders kan en beide partijen daarmee instemmen, dan is een fysieke afspraak mogelijk, na telefonisch contact. Hierbij geven wij als organisatie gehoor aan de oproep van het kabinet aan alle inwoners van Nederland om, waar mogelijk, thuis te werken. 

“Wij nemen extra maatregelen om ons personeel en onze klanten te beschermen tegen het coranavirus. Alle medewerkers van Alfa beschikken over een laptop en hebben de mogelijkheid om thuis te werken. Zij zullen dit, waar mogelijk, de komende periode ook doen”, aldus voorzitter van de Raad van Bestuur, Fou-Khan Tsang. 

Uiteraard zijn de medewerkers van Alfa per mail en telefonisch bereikbaar. Ook de vestigingen zullen geopend blijven, weliswaar met een minimale bezetting.  

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met een vestiging bij jou in de buurt.

Fou-Khan Tsang

Fou-Khan Tsang

Voorzitter Raad van Bestuur

| ftsang@alfa.nl


Meer over Fou-Khan