Banner

Kom in de Alfa-kas op 6 en 7 april

6 maart 2019

Het eerste weekend van april. Iedereen die het leuk vindt om een tuinbouwkas van binnen te zien weet dan al: dat is het weekend dat Kom in de Kas wordt gehouden. Verspreid over twintig gebieden in Nederland zetten honderden telers gastvrij de deuren open. En wie er ook te vinden is? Alfa! Met meerdere vestigingen doen we mee aan Kom in de Kas.

Vervelen doet het nooit voor iemand die niet dagelijks in een kas komt, die zee van groenten en bloemen bekijken. Vandaar dat het evenement al jarenlang een trouw publiek naar de deelnemende regio’s trekt. Ondernemers - waaronder een groot aantal klanten van Alfa - laten er met trots zien dat de Nederlandse tuinbouw nog altijd bol staat van de innovatie. Daarmee is Kom in de Kas een van de meest sprekende en succesvolle voorbeelden van PR voor diezelfde glastuinbouw.
 

Sponsor van Kom in de Kas

Op een aantal locaties is ook Alfa present met een stand in een van de deelnemende bedrijven. We staan er niet alleen omdat de tuinbouw een van onze grootste werkgevers is en we ons graag presenteren als partner van de ondernemer. Alfa is ook al jaren sponsor van Kom in de Kas. En die eerste zaterdag en zondag van april zijn traditiegetrouw tóch een beetje de dagen waarop de hele tuinbouw elkaar weer tegenkomt. Want ook collega-ondernemers maken graag van de gelegenheid gebruik om even te gaan ‘tuinen’ bij de buren. Dan kom je toch meteen even bijpraten bij Alfa? Tot ziens!
 
Meer informatie vind je hier: https://www.komindekas.nl/