Banner

Kennissessie 'Stoppen en doorgaan'

2 juni 2023 | Door:  Marina de Wit

Woensdagavond 31 mei vond de kennissessie 'Stoppen en doorgaan' plaats die door BOVAG en Alfa gezamenlijk was georganiseerd. Meer dan zestig ondernemers uit onder andere de automotive-, (motor)fietsen- en camper & caravanbranche verzamelden zich in restaurant de Oude Veiling in Aalsmeer om zich door overnameadviseurs Stephan de Groot en Oscar Leune te laten informeren over de kansen en aandachtspunten die er spelen bij bedrijfsverkoop, -overdracht en -beëindiging.

Stephan en Oscar gingen in op tips en adviezen op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Naast de theorie was ook de praktijk een belangrijk onderdeel van de avond: een ondernemerspanel bestaande uit twee ondernemers die recent hun onderneming hadden overgedragen, deelden hun ervaring met de aanwezigen.

De sessie werd afgesloten met een borrel waarbij nog lang werd nagepraat met de ondernemers over dit onderwerp. Door de jarenlange relatie met BOVAG, heeft Alfa de expertise en ervaring in huis om BOVAG-leden bij alle facetten van bedrijfsoverdracht te kunnen begeleiden. Mocht je zelf nadenken over bedrijfsverkoop, -overdracht en -beëindiging? Neem dan gerust contact met ons op!

Marina de Wit

Marina de Wit

Directiesecretaresse

088 2531149 | Directiesecretaresse


Meer over Marina