Banner

JMC Accountants en Belastingadviseurs sluit zich aan bij Alfa

4 juli 2024 | Door:  Rob den Hollander

JMC Accountants en Belastingadviseurs heeft zich aangesloten bij Alfa. JMC kenmerkt zich als een kleinschalig accountantskantoor in Dronten. Door de samenwerking met Alfa sluit de organisatie zich nu aan bij een netwerk van 35 vestigingen en 1200 medewerkers. Voor september al zal JMC Accountants verder gaan onder de naam Alfa.

Toenemende complexiteit op het gebied van accountancy, payroll en wet- en regelgeving, snel veranderende marktomstandigheden en digitalisering, vragen een steeds bredere kennis en deskundigheid. Daarom heeft JMC besloten om zich aan te sluiten bij een grotere organisatie, die toegevoegde waarde, continuïteit en kwaliteit lokaal kan aanbieden. Bovendien zijn we hierdoor een aantrekkelijke werkgever, ook in Flevoland.

Lokaal dichtbij

Directeur Richard Onderberg van JMC: “Alfa is een landelijke organisatie maar werkt decentraal vanuit meer dan 35 vestigingen. Wij delen onze persoonlijke aanpak richting klanten en medewerkers. Vanuit een duurzame visie, dus altijd toekomstgericht.” Ook Rob den Hollander, directievoorzitter van kantoor Barneveld en Harderwijk en Marcel van Dartel, directievoorzitter van Alfa Salaris en Personeel, zijn blij met de uitbreiding van de organisatie. Rob: “Mede door onze samenvoeging krijgen wij de mogelijkheid om met een kantoor in de provincie Flevoland nog dichter bij onze klanten te staan. JMC heeft een mooie klantenportefeuille en ambitieus personeel. Wij zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking voldoende mogelijkheden biedt voor Alfa om verder te groeien in het mkb en de agrarische sector. Wij kijken ernaar uit om met Richard en zijn collega's verder te bouwen in de regio. Naast dat wij onze bestaande klanten willen behouden, hopen wij ook nieuwe klanten in deze regio aan te trekken en daarbij verwelkomen wij ook graag nieuwe collega's.

Verdere groei

Voor Alfa vormt de overname, door het samenvoegen van kennis en contacten, een goede aanvulling op de groei die wordt beoogd. De medewerkers van JMC blijven verbonden aan de organisatie en de vertrouwde gezichten van JMC blijven bestaan, ook richting klanten en relaties.

Over JMC

JMC is opgericht in 1998 en is gevestigd in Dronten. De organisatie fungeert als klankbord voor ondernemers in de agrarische sector en het mkb. Juist het werken in de actualiteit en in de toekomst kijken en adviseren, is de belangrijkste voorwaarde voor professioneel advies. JMC heeft alle faciliteiten onder een dak.

Over Alfa

Alfa is een netwerk van lokaal betrokken kantoren met actief meedenkende specialisten die werken voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Opgericht door en voor ondernemers en al meer dan 80 jaar actief. Alfa gelooft in de kracht van het lokale ondernemerschap. De motor van de Nederlandse economie wordt daar draaiend gehouden. Door een samenspel van gedreven ondernemers en het netwerk van betrokken families, enthousiaste medewerkers en veel toeleverende bedrijven. Met ruim 35 vestigingen en 1200 medewerkers biedt Alfa (lokaal) ondersteuning op het gebied van accountancy, belastingen, salaris en personeel, subsidies, bedrijfsadvisering, financiële dienstverlening en alles wat daarmee verband houdt. Alfa kondigde in 2023 een fusie aan met ABAB die per 17 juni heeft plaatsgevonden. Vanaf 2025 communiceren ABAB en Alfa onder de naam aaff. In 2024 vindt de communicatie nog plaats onder de namen ABAB en Alfa.

Rob den Hollander (links) en Richard Onderberg (rechts) met daarachter de nieuwe collega's van JMC, Jonny Hilberink (Zwolle), Henk Overbeek (Barneveld) en  Marcel van Dartel (SnP)

Rob den Hollander

Rob den Hollander

Directievoorzitter

088 2531404 | rdenhollander@alfa.nl


Meer over Rob